Politiloggen for distriktet i helgen. (Foto: Politiet)

Politiloggen: Bil av veien på Hortemo

  Nicolai Prebensen
  18. mars 2019
  06:59
Mandag
Songdalen klokken 08.30: Melding om bil som har kjørt ut av veien ved Hortemo kolonial. En person i bilen. Politi og ambulanse rykker ut. Den mannlige bilføreren er uskadet og det er ikke trafikale problemer, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Søndag
Søgne klokken 11.08: Politiets operasjonssentral skriver at det er kommet melding om en del isopor som har blåst på sjøen fra ei øy i Søgne. Den skal stamme fra en byggeplass og byggeier vil få tak i ansvarlige som kan ta tak i det. I følge meldingen er Søgne kommune varslet og følger opp forholdet. 

E39 Vatne klokken 09.44: Politiets patrulje på stedet melder at tre trær dekker vestgående løp. Østgående er åpent. Det er lite trafikk på stedet, og trafikken flyter greit forbi, skriver politiets operasjonssentral i en oppdatering. 

Klokken 10.19 melder politiet at veien er ryddet og trafikken går som normalt.

E39 Vatne klokken 09.16: Agder politidistrikt melder om flere trær som har falt over E39 ved Vatne. Det skal være full stans i trafikken. 

- Det er ikke meldt om at biler skal være truffet. Veitrafikksentralen sender vakta mot stedet og en politipatrulje på vei for å bistå, skriver politiet på Twitter.

Songdalen fredag klokken 22.37: Flere meldinger fra området Nodeland om ungdommer som skyter opp fyrverkeri. Har også skutt mot personer. Politiet er på vei til stedet. Patruljen var i samme område tidligere i kveld i forbindelse med berusede ungdommer som laget bråk utenfor ungdomsklubben.

- Jeg har nettopp snakket med patruljen på stedet og situasjonen skal nå ha roet seg. Saken vil bli videre etterforsket av lensmannskontoret i Søgne og Songdalen, sier politiets operasjonsleder til N247 sent fredag kveld.

Søgne fredag klokken 12.27: UP har hatt fartskontroll i 50-sone på Langenes fredag. Seks førere fikk forelegg for fartsovertredelser. Høyeste hastighet målt til 72 kilometer i timen, skriver politiet på Twitter.
Totalt har 18 bilførere har fått fartsbøter på Sørlandet fredag formiddag etter at politiet har hatt kontroll tre steder. Høyeste hastighet var 75 kilometer i timen i en 50-sone i Froland.
Sist oppdatert 18.03.2019 klokken 09:03 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for distriktet i helgen. (Foto: Politiet)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no