Hilde Roland og samboer Lars-Inge Holst-Try leier det sentrale butikklokalet på Tangvall og skal fortsatt selge moteklær til dame og herre når Habitten åpner igjen rundt påsketider. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Åpner snart

  Jon Aamodt
  15. mars 2019
  15:52
Rundt påsketider blir det igjen liv i lokalene til Habitten klær på Tangvall. Det er Hilde Roland og samboer Lars-Inge Holst-Try som nå har inngått leiekontrakt med huseier Heidi Ringe og starter ny virksomhet i lokalet. 

- Det blir noe av det samme som folk har vært vant til. Kundene skal kjenne seg igjen selv om det blir litt forandringer på fasader og innredning. Vi skal som tidligere selge moteklær for herre og dame og skal også ha et godt utvalg av stormote for herrer, sier Roland. 

Samboerparet har nettopp skrevet kontrakt og har bare såvidt kommet igang med klargjøring av lokalet. 

- Glad i Søgne og håper vi kan være med å skape liv på Tangvall
- Nøyaktig når vi kan åpne tør jeg ikke si enda. Vi trenger noen uker på å gjøre klart lokalet og fylle opp med varer, men jeg håper vi kan åpne allerede før påske, sier den ferske butikkeieren. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Roland har bred erfaring fra serviceyrker, men dette blir hennes debut som eier og driver av klesbutikk. 

- Jeg er veldig glad i Søgne og er veldig stolt over å få overta etter Heidi (Ringe, red. anm.) som har vært helt fantastisk. Jeg håper vi kan være med å skape liv på Tangvall og ser veldig frem til å komme igang selv om det nok blir ganske mange dugnadstimer før dørene kan åpnes igjen, sier Roland (bildet).

Fornøyd huseier
Det er Heidi Ringe som fremdeles eier butikklokalet og til N247 sier Ringe at hun er veldig godt fornøyd med at det nå blir aktivitet i det sentrale lokalet. De nye eierne har fått tillatelse til å overta butikknavnet og skal drive den nye virksomheten under navnet Habitten klær. 

- Vi bygger om litt på innsiden i tillegg til at vi tar bort blendingen på de store vinduene ut mot torget. Det vil slippe mer lys inn og vi kan få en fin eksponering ut mot torget og vise hva som er på innsiden. Ellers skal vi jobbe med merker og sortiment, noe ominnredning og alt annet som må på plass før vi kan åpne. Går alt på skinner, kan vi kanskje åpne allerede palmehelgen, men det kommer vi tilbake til når vi har bedre oversikt, avslutter Tangvalls nyeste butikkeier. 

Bildet under: - Åpner snart, står det på gråpapiret i vinduene til Habitten klær på Tangvall. Rundt påsketider håper de nye eierne at de kan åpne dørene til den nye butikken. (Foto: Nicolai Prebensen.)

- Folk skal kjenne seg igjen selv om det blir noen endringer i butikken, sier den nye eieren av Habitten klær. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Jeg er veldig glad i Søgne og stolt over å overta Habitten etter Heidi Ringe, sier Hilde Roland. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no