Tirsdag er det elever fra Søgne vgs og Agder Folkehøgskole som skal ut med bøsser. (Foto: Kjell Inge Søreide)

I dag får du besøk av bøssebærere

  Nicolai Prebensen
  12. mars 2019
  08:30
- Denne uken går 25 000 mennesker fra dør til dør for kreftsaken. Tirsdag er det bøsseinnsamling i forbindelse med årets Krafttak mot kreft i Søgne. Søgne videregående skole og Agder Folkehøgskole skal gå med bøsser, sier Ane Ek Drange. Hun er rådgiver og aksjonsleder i Kreftforeningen.

Hun sier videre at det planlegges et større arrangment I tillegg blir det en skikkelig kraftak på FSC Søgne førstkommende lørdag. 

14. året

- I 2019 er det 14. året innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft gjennomføres. Årets tema er kreftformer med lav overlevelse. Å bli alvorlig kreftsyk forandrer alt, både for den som er syk og de som er rundt. Det å få vite at man får leve videre, er den aller beste følelsen i livet. Den følelsen vil vi at flere skal få oppleve. Dessverre finnes det fremdeles kreftformer som få overlever, Krafttak mot kreft 2019 går til forskning og behandling av disse krefttypene, så ta vel imot våre bøssebærere tirsdag, avslutter hun.

Sist oppdatert 12.03.2019 klokken 08:45 av Nicolai Prebensen

- Ta godt imot bøssebærerne våre, sier aksjonsleder i kreftforeningen, Ane Ek Drange til N247. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no