Ditlef Ueland og resten av laget klarte ikke å nå helt opp i finalen i helgens miniturnering på Toyota-banen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tapte finalen: - Spillerne var slitne, mest i hodet

  Nicolai Prebensen
  10. mars 2019
  16:21
Søgne FK - Fløy 2, 0-3 (0-1), finale i miniturneringen på Toyota-banen på Tangvall.

- Vi gikk ut som vanlig og førte kampen de første 25 minuttene. Da vi bommet på straffe gikk lufta helt ut av laget, og vi klarte ikke å komme tilbake, sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 etter at den femte og siste kampen i helgens miniturnering var unnagjort.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Flere av seniorene fortalte N247 at de ikke hadde klart fem minutters spill til, selv om trener Dyrnes hadde brukt hele spillerstallen gjennom helgen. De var derimot enige i at helgen hadde vært en skikkelig treningsøkt.

Ikke bekymret
- Jeg er ikke bekymret selv om vi taper for Fløy 2 i ettermiddag. Det var ikke mer å hente hos spillerne i dag, men ser vi på turneringen under ett var det mye bra å se. Vi har selvsagt noe å jobbe med og vi scorer for lite mål når en ser på alle sjansene våre. Vi er rett og slett for lite observante i denne kampen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Thor Jostein Dyrnes var ikke bekymret selv om laget hans tapte med tre mål mot Fløy i finalen i helgens turnering på hjemmebane. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Det er fremdeles en stund til seriestart, så jeg er av den klare oppfatning av at vi er klokkeklare for seriespill når den starter, avsluttet Dyrnes.

Hit men ikke lenger for Søgne-herrene i finalen på Toyota-banen på Tangvall søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no