Morten Dalene scoret to mål mot Lyngdal lørdag ettermiddag. Begge på heading etter innlegg og corner. (Foto: Nicolai Prebensen)

To seire, en uavgjort og ett tap. Spiller finale søndag

  Nicolai Prebensen
  09. mars 2019
  17:17
Oppdatert: Søgne FK spiller finale mot Fløy 2 søndag klokken 13.30 søndag på tross av av det trener Thor Jostein Dyrnes kallet et svært ufortjent tap mot Flekkefjord lørdag kveld. Hjemmelaget tapte kampen 0-1. 

- Flekkefjord stod over lørdagens første kamp og var friskere i beina enn oss, men likevel var vi etter min mening bedre spillemessig. Jeg tror gjestene var over midtstreken én gang i 2. omgang og scoret ett «skittmål», sier Dyrnes lørdag kveld. 

Han forteller at det var mange slitne bein på banen i kveld etter fire kamper på 24 timer, men at han har stor tro på at guttene vil gi alt i finalen.

- Fløy har spilt likt antall kamper med oss i helgen og det kan bli en frisk kamp. Godvær er også meldt, i motsetning til det været vi har hatt til nå i helgen. Vi håper på litt publikumsstøtte på Toyota-banen i morgen ettermiddag, avslutter han.

Tidligere
Søgne FK spiller turnering på hjemmebane denne helgen og så langt har laget imponert med godt spill mot antatt gode 4. divisjonslag.

Fredag kveld vant herrene 2-0 mot Fløy 2 og lørdag formiddag spilte hjemmelaget mot Nærbø fra Rogaland, en kamp som endte med poengdeling.

Satte standard fra start
Lørdag ettermiddag møtte Søgne Lyngdal og satte standard fra start med en tidlig scoring mot lyngdølene. Det var Morten Dalene som headet ballen vakkert i mål etter innlegg.

Ti minutter før pause kopierer Dalene 1-0 målet med en ny heading etter corner og hjemmelaget leder 2-0. I det 26. minutt scorer Kevin Johansen på skudd og til pause er stillingen 3-0. Søgne var overlegne i første omgang i et surt lørdagsvær på Tangvall.

I andre omgang reduserer gjestene på straffe, men midt i andre omgang (30-minutters omganger) scorer Sander Tønnessen på skudd, utagbart for Lyngdal-keeper. Fire minutter før dommer Terje Haugland blåser av kampen scorer Kevin Johansen igjen etter å ha rundet et par lyngdøler som ikke klarte å følge den kjappe spissen. Hjemmelaget gikk av banen med solid 5-1 seier.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Thor Jostein Dyrnes er fornøyd med det spillerne hans har levert i helgeturneringen så langt. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Dette er bra. Vi bruker samtlige spillere og alle får god kamptrening. Kampen mot Nærbø brukte vi mange juniorer og det samme gjorde vi i andre omgang mot Lyngdal. Dette er like mye trening som turneringsspill, men etter tre kamper på 20 timer begynner spillerne å kjenne det i beina, sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 etter Lyngdals-kampen.

Klokken 18.45 spiller hjemmelaget mot Flekkefjord, og turneringsfinalen spilles søndag klokken 13.30.

Resultatene så langt i turneringen.
  • Søgne - Fløy 2 - 0
  • Flekkefjord - Lyngdal 0-3 (walkover)
  • Søgne - Nærbø 1-1 (Mål Søgne: Sebastian Salvesen, målgivende Jarle Rogstad)
  • Fløy - Lyngdal 4-0
  • Nærbø - Flekkefjord 2-5
  • Søgne - Lyngdal (5-1) Morten Dalene (Kevin Johansen), Morten Dalene (Lasse Fardal), Kevin Johansen (Ditlef Ueland), Sander Tønnessen (Kevin Johansen), Kevin Johansen (Ditlef Ueland)
  • Fløy - Flekkefjord 3-3
Saken oppdateres etter kampen mot Flekkefjord.
Sist oppdatert 09.03.2019 klokken 20:40 av Nicolai Prebensen

Sander Tønnessen skyter elegant over Lyngdal-keeperen og øker Søgnes ledelse til 4-1. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kevin Johansen scorer Søgne FKs femte mål med å runde forvaret og sette ballen til side for keeper. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no