Avdelingsleder Kirsti Sørensen og leder Anette Berg ved NAV-Søgne fotografert for en tid tilbake. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Ingen ledere fra Søgne og Songdalen nådde opp på nivå tre i nye NAV Kristiansand

  Nicolai Prebensen
  09. mars 2019
  11:59
- Ved nye Nav Kristiansand er innplassering på ledernivå tre nå besluttet og formidlet til alle ansatte i de tre NAV kontorene.

Dette skriver Heidy Døsvik, prosjektleder i nye NAV Kristiansand i en melding til N247 fredag kveld. 

Hun skriver videre at nestleder blir Henrik Nissen. Seksjonsleder for marked og veiledning blir Marianne Bendtsen og seksjonsleder for arbeidsrettet oppfølging blir Jon Arne Karstensen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Prosessen med innplassering på ledernivå fire starter vi ganske snart, avslutter hun.

- Det betyr at ingen fra Søgne eller Songdalen er med på nivå tre i ledelsen ved det nye kontoret. Jeg skjønner at Søgne og Songdalen er to svært små kontorer i den målestokk avdelingene i Kristiansand er. Vi faller rett og slett igjennom på dette og det er synd. 

- Vi håper likevel at vi kan bringe inn noe av det vi har fått til i Søgne gjennom årene. På mine snart seks år har jeg blitt veldig glad i kommunen og kontoret har fått til mye. Jeg har hatt verdens beste jobb i kommunen, sier NAV-leder Anette Berg ved kontoret i Søgne.

Hun synes det er synd at all lokalkunnskap de ansatte har forsvinner.
Sist oppdatert 09.03.2019 klokken 12:19 av Nicolai Prebensen

Ingen ledere fra Søgne eller Songdalen nådde opp på nivå tre i lederkabalen i nye NAV Kristiansand. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no