Politiloggen for nærdistriktet. (Foto: Politiet)

Politiloggen: Fikk ølglass i hodet, gjerningsperson arrestert

  Nicolai Prebensen
  10. mars 2019
  09:05
Politiloggen søndag
Songdalen klokken 00.38: - Vi er på privat adresse etter melding om bråk. En person skal ha fått et ølglass i hodet. Ikke alvorlig skadet. Uoversiktlig hendelsesforløp. Politiet oppretter sak på forholdet, skriver politiet på Twitter.

Åtte minutter senere skriver politiets operasjonsleder at det er kontroll på gjerningspersonen. Vedkommende pågripes og kjøres til arresten.

Politiloggen lørdag
Det har vært en forholdsvis rolig natt for politiet i Agder. Ingen hendelser er registrert i Søgne og Songdalen. Politiloggen viser følgende hendelser utenfor bygdene våre:

Kristiansand klokken 08.14: Melding om slagsmål i sentrum. 

- Fem personer involvert. Ender med at en person blir dimittert på stedet, en blir bortvist fra sentrum. Tre personer blir innbragt til politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse og heleri, skriver politiet på Twitter.

Lyngdal klokken 00.51: Politiet har foretatt åstedsundersøkelse på en videregående skole etter melding om bruk av fyrverkeri innen - og utendørs. Ingen store skader. Sak opprettet.

Kristiansand klokken 01.42: Mann innbringes til politiarresten. Etterkom ikke politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum etter å ha vært involvert i bråk ved utested. Sak opprettes.

Kristiansand klokken 02.38: Mann anmeldes for urinering på offentlig sted.

Kristiansand klokken 04.42: Fire personer er bortvist fra forskjellige steder i sentrum i tidsrommet fra klokken 01:30 til cirka klokken 03:00. Alle hendelser relatert til bråk ved utesteder.
Sist oppdatert 10.03.2019 klokken 09:06 av Nicolai Prebensen

Politiloggen i helgen. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no