Politiet ønsker tips etter forgiftningen av Julius. (Foto: Kristiansand Dyrepark)

Politiet ønsker tips etter hendelsen i Dyreparken

  Nicolai Prebensen
  07. mars 2019
  14:32
- Torsdag 21. februar ble sjimpansen Julius i Dyreparken forgiftet med narkotisk stoff. I forbindelse med etterforskningen av dette ønsker politiet å komme i kontakt med vitner, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding torsdag.

- Vi ønsker å komme i kontakt med flere vitner som var tilstede i området ca. kl. 11.10-11.40, torsdag 21. februar, sier etterforskningsleder Petter Sandell i meldingen.

Videre står det:
Politiet har fått beskrevet at det ble observert en gruppe ungdommer på omtrent 5 personer, i alder ca. 15-19 år, som snakket Aust-Agder dialekt. Det var både jenter og gutter i denne gruppen. Politiet har mottatt en beskrivelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er også beskrevet en mann i alder ca. 45-60 år som var alene, i samme området og på samme tid. Det er også mottatt beskrivelse av denne personen.

- Vi ønsker at disse personene tar kontakt med politiet på telefonnummer 02800 for å avgi vitneforklaring, sier Sandell.

Eventuelle tips til politiet i Kristiansand kan også rettes til telefon 02800.

Området der det ble kastet inn gjenstander til sjimpansene, er fra publikumsområdet som grenser til sjimpansenes inneområde i Apejungelen i Dyreparken. Der er det tre forskjellige utstikkere for publikum, med beplantning i mellom.

Det var den 21. februar at Julius ble forgiftet av et narkotisk stoff som ble kastet inn i sjimpansegården i Kristiansand Dyrepark. (Foto: Kristiansand Dyrepark)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no