- Vi har ingen konkrete planer om å markere kommunesammenslåingen i form av en folkefest, men saken kan komme opp under eventuelt i neste formannskapsmøte, sier ordfører Astrid Hilde til N247 torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Kommunesammenslåingen: - Vi har ingen konkrete planer om folkefest i Søgne

  Nicolai Prebensen
  07. mars 2019
  18:46
- Vi har ingen konkrete planer om noe åpent arrangement for alle i forbindelse med overgangen til ny kommune 1. januar 2020. Ansatte i kommunen skal på flere markeringer, blant annet et felles kick off for alle ansatte i nye Kristiansand i juni. I tillegg vurderer vi om vi skal ha vår tradisjonelle sommerfest for ansatte på Søgne gamle prestegård, sier ordfører Astrid Hilde (Ap) til N247 torsdag ettermiddag.

Hun forteller videre at det etter all sannsynlighet blir en middag med kommunestyrepolitikerne etter siste møte som etter planen blir 19. desember.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Ut over dette har vi ingen konkrete planer, men jeg tenker at dette kan bli et tema under «eventuelt» i formannskapsmøtet den 13. mars, sier Hilde.

Hun legger til at den festkonserten de planlegger i Songdalen etterhvert har blitt en tradisjon.

Det var onsdag at N247 fortalte om folkefesten i HaugenParken den 10. juni. DDE holder konsert, Rune Andersen shower og er samtidig konferansier. Casper er en selvfølge når noe skal skje på en scene i bygda, og han stiller også. Etter det N247 kjenner til har Songdalen kommune bidratt med et stort beløp til folkefesten. I tillegg har Søgne og Greipstad Sparebank, samt den faste sponsorgruppen til HaugenParkens bidratt til arrangementet.

- Ikke i tvil
- Jeg var ikke i tvil da jeg fikk forespørselen fra Otto Eriksen og dette er bare gøy. Tenk at gjengen i parken fikk til dette. De arrangerer en stor folkefest i HaugenParken med store artister. Det er klart at Songdalen trør litt ekstra til da. Vi er inne i siste året som selvstendig kommune og jeg mener at det er svært viktig at vi markerer dette på skikkelig vis, sier ordfører Johnny Greibesland (Sp) til N247.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ordfører Johnny Greibesland var ikke i tvil om at Songdalen skulle bidra sterkt til folkefesten 2. pinsedag. - Dette er jo siste året vi er selvstendig kommune, sier han til N247. Her sammen med gratiskonsertgeneralen, Otto Eriksen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Han legger til at det aller beste med denne folkefesten er at den er for absolutt alle.

- Tenk at Otto Eriksen og gjengen hans har fått til dette, og helt gratis for publikum. Det er helt fantastisk, avslutter ordføreren.

2. pinsedag kommer DDE, Rune Andersen og Casper til HaugenParken på Nodeland og står for det som kan bli tidenes folkefest i nyere tid i bygda. (Foto: Rai Rai Entertainment/DDE)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no