- Vinner vi fem av de seks siste kampene blir det opprykk til 3. divisjon, sier trener for Søgne HKs kvinner, Bjørn Hagen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Vinner vi fem av de siste seks kampene rykker vi opp

  Nicolai Prebensen
  07. mars 2019
  12:01
Søgne HKs kvinner spiller seriekamp i Tinntjønnhallen torsdag kveld. Motstander er MHI  1. A-laget på kvinnesiden har til nå levert svært godt i serien og ligger fremdeles helt i toppen av 4. divisjon. 

Aller øverst på tabellen troner Greiptad 2, med en kamp mer spilt enn Søgne. Laget fra Songdalen trakk 3. divisjonslaget forrige sesong, har dermed karantene og kan ikke rykke opp en divisjon om de skulle vinne serien. Det siste har Søgne HK planer om. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Klubben har forberedt seg på et mulig opprykk og skulle så skje vil de ressursene som kreves være på plass.

- I kveld bør vi vinne. MHI 1 ligger nest sist på tabellen og har kun vunnet tre kamper av 16 mulige denne sesongen og vil nok kjempe med nebb og klør i kveld. Slike kamper er alltid tøffe, men vi har et toppet lag igjen og bør kunne dra hjem med to poeng, sier trener Bjørn Hagen til N247 torsdag formiddag.

Tøffe bortekamper
Han forteller om flere tøffe bortekamper (Farsund og Flekkefjord) før det hele avsluttes mot Giv Akt 1 borte 3. april i Lindesneshallen.

- Vinner vi fem av de seks gjenstående kampene er vi klare, så enkelt er det regnestykket. Oda Sangvik Abrahamsen er også tilbake, så de som ønsker å se god håndball i Tinntjønnhallen i kveld bør ta en tur opp, avslutter Hagen.

Søgne HKs kvinner spiller seriekamp i Tintjønnhallen torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no