HaugenParken tirsdag ettermiddag.

DDE til HaugenParken: - Håper vi skaper litt kaos i Songdalen

  Nicolai Prebensen
  06. mars 2019
  12:00
Otto Eriksen er som andre sier, en evig optimist. Han steller i stand store konserter i HaugenParken på Nodeland, og sitter igjen med kun gode minner. Ikke lite bare det, men rik blir han ikke av all jobbinga.

- Jeg er dritt lei hvert år, men jøss så gøy det er, sa han til N247 få dager før Bjørn Eidsvåg entret scenen sist sommer.

Til gratiskonserten på forsommeren i år har han klart det mesterstykket å skaffe DDE, et band som neppe trenger videre presentasjon. I tillegg kommer komikeren Rune Andersen som skal holde show og også være konferansier.

Selvfølgelig kommer også Casper (bildet), songdølen som ble landskjent gjennom deltakelsen i Idol.

- Han må vi bare ha med, sier Eriksen.

Kaos
- I år inviterer vi hele Sørlandet og det hadde vært gøy å skape litt kaos i Songdalen i år. Det er jo forholdsvis rolig her ellers, smiler ildsjelen når vi møter han i HaugenParken en kald og sur dag i mars.

Han forteller at selve prosessen med å skrive kontrakt med bandet gikk fort.

- 14 dager etter forespørselen var kontrakten skrevet, forteller han i Nett TV-vinduet over.

Eriksen sier videre at her har kommunen bidratt stort sammen med parkens stabile sponsorer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Primus motor i HaugenParkens venner, Otto Eriksen under riggingen til fjordårets konsert med Bjørn Eidsvåg. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

- Uten Songdalen kommune, Søgne og Greipstad Sparebank og de faste sponsorene hadde vi ikke hatt en sjanse. Det er klart dette koster, men så skal vi lage til en folkefest uten like 2. pinsedag, sier han videre.

Store artister
Eriksen og HaugenParkens venner har trukket mange storartister til gratiskonsertene. «To rustne herrer» i Ole Paus og Jonas Fjeld has holdt konsert, det samme har Vamp, Bjørn Eidsvåg, Wenche Myhre og ikke minst Vazelina Bilopphøggers som mente songdølene «var så pene». Nå kommer altså DDE, og Eskil Brøndbo i Rai Rai Entertainment lover at det skal bli liv i Hagenparken 2. pinsedag.

- Vi kjenner ikke arrangementet så godt, men jeg har satt meg litt inn i hva det er. Sjekket litt hvilke andre artister som har vært der og så videre. Vi takket ja av flere grunner, den beste grunnen er vel at arrangementet virker å ha en riktig profil, gode arrangører og det er lenge siden vi har vært i distriktet, sier Eskil Brøndbo til N247 tirsdag.

Han foreteller videre at hele følget er på 14 mann, og at de er seks mann på scenen.

- Har DDE en oppfordring til publikumet i sør?

- Ta med godt humør, her blir det liv. Dette gleder vi oss til, avslutter han lattermildt.

Hør Otto Eriksen fortelle om årets konsert i parken i Nett TV-vinduet over.

- Vi håper at parken fylles opp i år, sier Otto Eriksen til N247. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Komikeren Rune Andersen hoolde show og blir konferansier under konserten i parken på Nodeland 10. juni. (Foto: Pressefoto)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no