Styreleder i Søgne historielag, Kjell Tørlin Andreassen overrakte blomster og diplom til lagets fjerde æresmedlem, Gerd Lillian Olsen på årsmøtet tirsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

- Nå besvimer jeg

  Jon Aamodt
  12. feb 2019
  20:58
Gerd Lillian Olsen besvimte såvisst ikke, selv om det var de første ordene hun fikk frem da hun for andre gang på få dager ble utnevnt til æresmedlem. Tirsdag kveld var det Søgne Historielag som på sitt årsmøte gjorde stas på veteranen ved å utnevne henne til lagets fjerde æresmedlem. 

- Det har vært et forferdelig mas etter at Gerd Lillian gikk av, sa styreleder Kjell Tørlin Andreassen da han midt under gjennomgangen av historielagets regnskap gjorde et avbrekk i programmet for å avsløre kveldens hemmelighet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Selv om et konkurrerende lag var før oss (Gerd Lillian Olsen ble lørdag kveld utnevnt til Søgne Kystlags første æresmedlem, red. anm.), så var denne avgjørelsen tatt allerede 15. januar, sa Andreassen da han kunngjorde utnevnelsen. 

- Et stort øyeblikk
- Nå besvimer jeg, repliserte det nye æresmedlemmet før hun entret podiet og kunne ta imot hedersbevisningen. 

- Dette er et stort øyeblikk. Tenk å komme i samme klasse med Jostein Andreassen, Sturla Ertzeid og Laurits Repstad, la hun til med henvisning til de tre som tidligere er utnevnt som æresmedlemmer i historielaget. 

- Takk for uvurderlig arbeid gjennom mange år og for din store betydning for lokalhistorien, oppsummerte Andreassen og nevnte videre Olsens uvurderlige arbeid med utstillinger fra dagliglivet i Søgne.

- Du er en formidabel fremmer av Søgnes historie, avsluttet styrelederen før gjennomgangen av regnskapet kunne fortsette. 
Sist oppdatert 12.02.2019 klokken 21:16 av Nicolai Prebensen

- Takk for uvurderlig arbeid gjennom mange år og for din store betydning for lokalhistorien, sa styreleder Andreassen til historielagets nye æresmedlem. (Foto: Jon Aamodt)

Søgne historielags årsmøte ble gjennomført i Museumsalen på Søgne gamle prestegård tirsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no