Tom Erik Dønnestad går av som administrativ leder i Søgne Røde Kors Hjelpekorps etter 10 år. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Går av som administrativ leder i Hjelpekorpset

  Nicolai Prebensen
  12. feb 2019
  13:27
- Dette er det ingen dramatikk i, sier Tom Erik Dønnestad som tirsdag kveld takker for seg som administrativ leder i Søgne Røde Kors Hjelpekorps.

Dønnstad sier til N247 at han varslet dette under årsmøtet i fjor og er en ønsket situasjon fra hans side.

40 år
- 2019 er mitt 40. år som aktiv i Hjelpekorpset, og jeg skal nå være «ordinært medlem» fremover. Det har vært en glede i alle år å få være en aktiv del av Hjelpekorpset både i den synlige driftsdelen og i kulissene i ulike lederverv, sier han.

- Jobben Tom Erik har gjort og fortsatt gjør settes umåtelig stor pris på. Den kommer ikke bare Søgne tilgode, men hele fylket og sikkert vel så det. Jeg håper å få gleden av å være Røde Korser sammen med han i mange år til, sier leder i Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps, sier Monica Hattrem-Berge, til N247 tirsdag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tom Erik Dønnestad ble i 2016 ble tildelt 17.mai-komiteens hederspris for sitt arbeide i frivilligheten. (Foto: Nicolai Prebensen).

Leder i Søgne Røde Kors, sier at det vil bli en markering av Dønnestad når lokalforeningen skal ha sitt årsmøte.

- Han har gjort en fantastisk jobb i mange år, og heldigvis fortsetter han som operativt medlem. Det betyr at vi kan dra nytte av hans erfaringer under kommende aksjoner vi blir innkalt til, sier hun.

- Jobben Tom Erik har gjort og fortsatt gjør settes umåtelig stor pris på, sier Monica Hattrem-Berge. Hun er leder i Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no