Trenerduoen Thor Jostein Dyrnes og Svein Enersen hadde en god kveld på fotballbanen søndag kveld. Dyrnes selv var litt usikker på hvor mange mål laget hans scoret. (Foto: Roar Tolfsen)

- Vi vant 9-1, tror jeg

  Nicolai Prebensen
  10. feb 2019
  22:16
Søndag kveld spilte Søgne FKs herrelag treningskamp mot Imås på hjemmebane. Det ble en heidundrende fotballkamp for vertene.

- Jeg vet ikke om det ble ni eller 10 til oss, jeg har ikke så veldig mye fokus på slikt. Hvis du nå spør hvem som var målscorere får du i alle fall ikke svar, sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 etter at dommeren hadde blåst av kampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han sier videre at han er fornøyd med guttene så langt, bare en drøy måned inn i trenergjerningen.

- Så sa det bang
- Det vi har hatt fokus på begynner å sitte nå. I kveld var det en til to touch, så sa det bang. Dette var en fin kveld på fotballbanen, sa han videre.

Dyrnes forteller at det fremdeles skal jobbes hardt fremover, både med angrep og forsvar. 

- Som jeg sa til deg sist deles det ikke ut poeng i treningskamper og i en treningskamp skal vi trene. Vi har ikke jobbet defensivt på treningene og heller ikke med spissene, enda så rart det høres ut i dag. Overgangsspillet har vært vårt fokus, og det satt som ei kule i kampen vi tapte mot Hisøy. Det satt i dag også og til uka er det på tide å ta fatt på forsvarsspillet, fortsetter han.

Roser spillerne
Treneren roser innsatsen i laget og er fornøyd med at de aller fleste fikk kamptrening søndag.

- I pausen byttet vi ut 7-8 spillere, og selv om de kom til «dekket bord» løsnet angrepsspillet helt i den omgangen. dette var moro, avslutter han.

Søgne FKs A-lagstropp før kampstart på Toyota-banen søndag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)

Søgne FK slo Imås ni- eller 10 null i treningskampen søndag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no