Søgne HKs kvinner ønsker velkommen til seriekamp i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)

A-kamper i helgen

  Nicolai Prebensen
  09. feb 2019
  11:16
Lørdag ettermiddag spiller Søgne HKs A-lag kvinner seriekamp i Tinntjønnhallen. Etter at trener Bjørn Hagen overtok treneransvaret for laget har ambisjonene om sportslig suksess økt betraktelig. Før lokaloppgjøret 26. januar mot Greipstad sa Hagen med klare ord at ambisjonene for årets sesong er opprykk til 3. divisjon.

Tett i toppen av tabellen
Ettermiddagens kamp mot Otra er viktig. Søgne HK ligger på andreplass på tabellen med 20 poeng og 13 kamper spilt. Greipstad topper tabellen med 21 poeng på 14 kamper. Hakk i hel følger Lund Håndballklubb på lik poengsum som Søgne med 14 kamper spilt. 

Vinner Søgne lørdagens kamp topper igjen hjemmelaget divisjonen.

Treningskamp
Søndag ettermiddag/kveld spiller Søgne FKs herrelag treningskamp mot Imås på Toyotabanen og vil reise seg etter et forsmedelig tap mot Hisøy 4-1 på bortebane sist helg.

- Det betyr ingenting, sier trener Thor Jostein Dyrnes til N247 lørdag formiddag.

- Det deles ikke ut poeng i treningskamper og i en treningskamp skal vi trene. Vi har ikke jobbet defensivt på treningene og heller ikke med spissene. Overgangsspillet har vært vårt fokus, og det satt som ei kule i den kampen.

Søndag går vi rett i strupen på Imås, og dette kan fort bli en underholdende kamp, sier han.

Thor Jostein Dyrnes, trener for Søgne FKs herrelang lover å gå rett i strupen på Imås i treningskampen på Toyota-banen søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no