Det er kunst av de to lokale kunstnerne Wenche Haakonsen og Runhild Frivold som monteres før vernissasjen lørdag. (Foto: Jon Aamodt)

- Søgne trenger et Marrakech

  Jon Aamodt
  08. feb 2019
  16:24
- Vi har lyst til å lage en arena for amatørkunstnere her i Søgne. De trenger kanskje mer enn de profesjonelle en arena å vise seg frem på, og så synes vi det er moro å sette Søgne på kartet, sier Yngvar Berglihn som lørdag inviterer til vernissasje på DenimE second heaven på Tangvall. 

Det er de lokale kunstnerne Wenche Haakonsen og Runhild Frivold som har fått anledning til å vise frem noen av sine verker i lokalet til Berglihn. 

- Begge to maler akryl på lerret og begge har deltatt på utstillinger tidligere, sier Berglihn som håper mange vil legge turen til Tangvall for å bli bedre kjent med de to kunstnerne. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Du trenger ikke dra til verdens ende
- Vi starter i de små og ønsker å tilby et uformelt treffsted her lokalt hvor folk kan slå seg ned, studere kunsten og ta en kaffe. Og det er jo en god grunn for andre å komme her til Søgne, i stedet for å dra langveis for å få en opplevelse. Søgne trenger en Marrakech, sier Berglihn som gjerne ville ha fylt hele rådhuset med krydder, fargerike tekstiler og møbler. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Vi ønsker å sette Søgne på kartet og gi amatørene en arene å vise seg fram på, sier Yngvar Berglihn fredag mens han monterer utstillingen som åpner lørdag. (Foto: Jon Aamodt). 

- Bare ikke kjedebutikker. Det er de små unike butikkene hvor du kan gå og kikke og hvor alle har god tid, som er unike, sier han og legger hurtig til at drøm og visjoner er viktige i en travel hverdag.

- Vi tenker å stille ut hele året, og med den gode kaffen i tillegg, er jo bare det grunn god nok for å komme til Søgne, sier han mens han klatrer et trinn opp og retter på kunstverkene som blir montert på veggen fredag. 

- Søgne trenger en Marrakech, sier Berglihn som gjerne ville ha fylt hele rådhuset med krydder, fargerike tekstiler og møbler. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no