Tore Løvland (t.v.) er med i arbeidsgruppa som er ansvarlig for arrangementet 7. juni. De andre har nøkkelroller i arbeidet med “Det store felleskoret”: Sammen med Løvland står fra venstre Hilde Elise Andreassen (praktisk tilrettelegger i Songdalen), Anne Haugland Balsnes, (hovedansvarlig for opplegget og dirigent i Søgne), Mariann Digervold (praktisk tilrettelegger i Kristiansand), Silje Marie Nilsen (praktisk tilrettelegger i Søgne), Hilde Tørring Enoksen (dirigent i Kristiansand) og Kjell Sverre Langenes (dirigent i Songdalen). (Foto: Marte Krogstad)

Det store felleskoret

  Nikoline Vadseth
  08. feb 2019
  11:50
7. juni skal et kor med ansatte fra Søgne, Songdalen og Kristiansand kommune synge på kick-offen til den nye storkommunen. Kick-offen er for alle ansatte i de tre kommunene og finner sted på Odderøya. Under arrangementet skal også Postgirobygget opptre i hele 90 minutter. Det er rådmannen i nye Kristiansand, Camilla B. Dunsæd som inviterer.

- Vi ønsker å markere overgangen til en ny kommune med en konsert og en Kick-off for de ansatte, forklarer Kjell Sverre Langenes, som skal være dirigent for koret i Songdalen. 

- Hensikten med arrangementet er å bidra til å bygge felles kultur hos de ansatte, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tilsammen skal koret synge fire sanger og det skal være flere øvelser fram mot Kick-offen. Bandet til koret er allerede på plass og består av ansatte ved UiA som har lang musikalsk erfaring. Koret er et prosjektkor og skal kun opptre på Kick-offen til nye Kristiansand.

- Det er ingen opptakskrav eller prøvesynging, og sangene vi skal fremføre er kjente, sier Anne Haugland Balsnes som har hovedansvar for opplegget og skal være dirigent for koret i Søgne.

Denne artikkelen er skrevet av skoleelev Nikoline Vadseth som har arbeidsuke hos N247. Artikkelen er redigert.

Anne Haugland Balsnes er hovedansvarlig for opplegget og dirigent for koret som skal øve i Søgne. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no