Bilde fra Drømmefinalen i Dyreparken, hvor Kvinesdal Idrettslag stakk av med 1. plassen – pengene skal brukes til å ruste opp idrettsanlegget, til glede for hele klubben og fotballen i bygda. (Foto: LOS Fondet)

Støtter barn og unge på Sørlandet

  Jon Aamodt
  07. feb 2019
  11:39
Også i år skal LOS Fondet støtte barn og unge på Sørlandet med én million kroner. Nå kan du sende inn din søknad. Første søknadsfrist er 1. mars.

- Interessen for LOS Fondet er stor, og vi forventer å få mange søknader også i år. Gjennom LOS Fondet bidrar vi med energi til lokalsamfunnet, og er med på å realisere små og store drømmer på Sørlandet, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS AS.

Strømleverandøren har gitt støtte til mer enn 1000 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet etter at LOS Fondet ble etablert i 2004.

Flere utdelinger
I 2019 kåres det vinnere i begynnelsen av mars, mai og desember, i tillegg til Drømmefinalen i September. Nytt i år er at 700.000 kroner fordeles på de tre månedstildelingene, mens 300.000 kroner fordeles i Drømmefinalen. I år økes også antall vinnere ved de tre månedstildelingene, fra seks til ti, slik at flere kan få støtte til sine små og store tiltak.

De heldige vinnerne i Drømmefinalen får henholdsvis 150.000, 100.000 og 50.000 kroner, forteller Unander.

Enkelt å søke
- Spennvidden i søknadene imponerer. Barn og unge på Sørlandet er engasjert, og det legges også ned et stort frivillig arbeid blant voksne. Det liker vi, sier Unander.

Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondet. Bruk søknadsskjemaet på websidene til LOS. Fortell hva du søker støtte til, og skriv kort om hvorfor akkurat du eller ditt prosjekt fortjener støtte fra LOS Fondet. 

- Og vis initiativ, kreativitet og engasjement, avslutter Margit Unander med et smil.

I september 2015 var det Elias Auclair fra Songdalen som sikret seg førstepremien på 100.000 kroner da LOS Fondet arrangerte Drømmefinalen i Kristiansand Dyrepark. 

Pressemelding fra LOS Fondet.

Administrerende direktør i LOS, Margit Unander. (Foto: LOS Fondet)

I 2015 var det Elias Auclair fra Songdalen som sikret seg 100.000 kroner i LOS Fondets drømmefinale. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no