Jacob Rogstad er sammen med Jørn Lauvsland trener for Søgne FKs G19 og spiller NM-kvalifisering på Toyota-banen torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Vi må bare starte så tidlig

  Nicolai Prebensen
  07. feb 2019
  11:25
Oppdatert: Kveldens NM-kvalifiseringskamp mot Hånes ble like før kampstart avlyst. Årsak var for dårlige baneforhold etter nedbøren torsdag ettermiddag. 

Torsdag kveld spiller Søgne FKs gutter 19 første runde NM kvalifisering mot Hånes på Toyota-banen i Søgne.

- Det er tidlig, men vi må i gang, sier Jørn Lauvsland som sammen med kollega Jacob Rogstad er trener for laget.

- Hånes er et lag vi skal slå, noe annet ville forundre meg. Det som er spennende er at vinner vi denne kampen, møter vi IK Start om noen uker, også den kampen hjemme. Det kan bli en kamp som blir heftig, og ikke minst moro å spille, sier han.

Han sier videre at han har forståelse for at ikke tribunene fylles opp torsdag. 

Det blir noen få varmegrader og det er meldt regn, men vi håper selvsagt at noen kler seg godt og kommer for å støtte hjemmelaget, avslutter han.

Kjell Johnsen, daglig leder i Agder Fotballkrets sier til N247 at kvalifiseringen må starte så tidlig.

- Fått litt pepper
- Hadde vi ikke fått snø, er jeg sikker på at ikke så mange hadde reagert på denne tidlige sesongåpningen. Vi har fått litt pepper for dette, men det har sin grunn i at vi bare må starte nå. 

- Det er så mange lag i kretsen at lagene først må kvalifisere seg lokalt. Så kommer en runde regionalt før det ordinære NM-spillet er i gang. Skal vi rekke alt dette må vi starte nå. Det er ikke optimalt, men dessverre tvingende nødvendig, avslutter han.
Sist oppdatert 07.02.2019 klokken 19:15 av Nicolai Prebensen

- Vinner vi mot Hånes i kveld, blir det storkamp mot IK Start om noen uker, sier trener Jørn Lauvsland til N247. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no