Thor Jostein Dyrnes på trening med Søgne FKs A-lag torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Dette har jeg grævlig trua på

  Nicolai Prebensen
  10. jan 2019
  23:40
- Kvalitet, kvalitet, ikke stress, bruk innsiden, vi er i oppvarming, kjør stille og rolig.

Dette er ordene til Thor Jostein Dyrnes under en av de første treningene til Søgne FKs A-lag i oppkjøringen til årets sesong i 4. divisjon.

- Dette laget har jeg grævlig trua på. Her er mange dyktige individuelle fotballspillere, jeg skal få dem til å spille sammen, sier han til N247 torsdag kveld og fortsetter treningen.

Det var sist høst at N247 skrev om engasjementet Dyrnes hadde takket ja til da han skrev under treårskontrakten med klubben.


Dyrnes bor i Egersund, og dagpendler til trening når han ikke bor på hytta i Mandal-skjærgården. I tillegg til ansvaret for A-laget skal han også trene B-laget og lede treninger for Søgne FKs fotballakademi.

Tre ganger i uken
A-laget trener nå tre ganger i uken, og skal spille flere treningskamper i helgene utover vinteren. Dette har gitt en helt ny giv etter at laget de to siste årene har måttet klare seg selv med spillende trenere. Nå har klubben gått tungt inn og som assistenttrener er Svein Enersen tilbake. Han skal lede noen av torsdagstreningene slik at Dyrnes slipper kjørerturen tur retur Egersund flere ganger i uken. Denne torsdagen var et av sikkert mange unntak, og kjøringen bryr han seg ikke noe om.

I tillegg til de to trenerne har laget fått en medisinsk ansvarlig person i Erik Andresen. Rolf Velle og Frode Furru er oppmenn, og dermed er det ingen tvil om at klubben har satt i gang en storsatsing på A-laget i årene som kommer.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Trening på Toyota-banen torsdag kveld. Dyrnes følger med på spillerne. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Flaggskipet
- Klubbens unge spillere må ha noe å strekke seg etter, og A-laget må bli flaggskipet i klubben. Vi kikker på og trener sammen med flere juniorer og setter en stall på rundt 20 spillere 1. februar. Den vil bestå av erfarne spillere som har vært med lenge, og en god håndfull fra juniorlaget. Talentene må få dette tilbudet slik at de ikke slutter eller finner en annen klubb når de nærmer seg seniorspill, sier han videre.

Dyrnes legger til at flere «utflyttere» nå er tilbake. Det gjelder blant annet «Hansi» Enoksen og keeper Jesper Augustinsen Andersen. I tillegg regner klubben med at også Martin Skaiaa vil spille for Søgne FK når han er hjemme på ferie fra studiene i utlandet.
Sist oppdatert 10.01.2019 klokken 23:42 av Nicolai Prebensen

- Spillerne har fått beskjed om å møte 10 minutter før trening. Det respekteres og gjør at treningen starter på tiden. Da får vi noe igjen for de halvannen timene vi har banen, sier Dyrnes. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no