Søgne kulturskole 2018.

Se kulturskolens jubileumsvideo nå

  Nicolai Prebensen
  09. jan 2019
  13:18
Tirsdag ble den ferdige versjonen av Søgne kulturskoles nye sang og video i forbindelse med 20 års jubileet sluppet på nett. 

- Den er nå endelig ferdig etter jobbing i studio og med sammen med videomaker, sier kulturskoleleder Roar Borøy til N247.

- Det er en jo en veldig bra låt som mange lærere har jobbet frem på eget initiativ. De er et kjempeflott team som trør til når de vil få gjort noe, og her har de gjort en kjempeinnsats. Jeg er veldig stolt av resultatet de har fått til, fortsetter Borøy.

Kreativitet
Han legger til at musikkvideoen viser kulturskolens kreativitet på en flott måte, og får frem hvor spennende, livsbejaende, utfordrende og viktig kulturskolen kan være for barn og ungdoms utvikling.

- Vi gir elevene muligheter til å mestre og oppleve dette i fellesskap med andre, sier kulturskolelederen. 

Elevene som synger på opptaket deltar på mange forskjellige aktiviteter i kulturskolen, og skolens eget Popkor er representert med sine sangere.

Se den nå på N247.

- Det er en jo en veldig bra låt som mange lærere har jobbet frem på eget initiativ. De er et kjempeflott team som trør til når de vil få gjort noe, og her har de gjort en kjempeinnsats, sier kulturskoleleder Roar Borøy, (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no