Innsendt
- For å nå målet om opprykk var det helt klart at vi måtte vinne begge kampene for å henge med i toppen, skriver Stian Aamodt som er fysisk trener og supporter i Høllen futsal. (Foto: Privat)

Kampen om opprykk: 1.divisjon futsal avdeling Agder/Telemark lørdag 5. Januar

  Nicolai Prebensen
  06. jan 2019
  10:41
Av Stian Aamodt, supporter og fysisk trener

For å nå målet om opprykk var det helt klart at vi måtte vinne begge kampene for å henge med i toppen. Det var god stemning før kamp og laget virket revansjesugne etter det forsmedelige tapet mot Fyresdal på hjemmebane i desember.


Vi møtte Larvik/Turn i første kamp, tok oppskriftsmessig ledelsen ved Jarle Rogstad  etter etter et velplassert skudd i vinkelen. Vi kontrollerte kampen men like før pause reduserte Larvik og vi gikk til pause med 1-1. Etter pause fikk vi ganske tidlig 2-1 også denne gangen ved Jarle Rogstad. Vi fortsetter å kjøre på og like etter setter Lasse Fardal inn 3-1 etter vakre kombinasjoner mellom Martin, Jarle og Lasse. 

Larvik får et trøstemål 15 sekunder før slutt og vår første trepoenger for dagen var et faktum.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tett batalje
I kamp nummer to møtte vi Skarphedin, det ble en tett batalje og vi kjente at juleferien ikke har gjort oss lettere i kroppen. Vi havnet tidlig under etter en generaltabbe av en venstrebeint forsvarer på laget vårt. Deretter overtar vi initiativet i kampen og for en forløsende 1-1 scoring ved Jarle Rogstad etter flott forarbeid av Kevin Sørland Vigebo.

Skarphedin hadde virkelig forberedt seg godt å lå dypt slik at det ble vanskelig for oss. Etterhvert skjer det enda en feil og de straffer oss. 2-1 står helt til Espen Eriksen drar av tre mann og setter ballen iskaldt i hjørnet. Vi slipper igjen inn et billig mål men gir ikke opp og Martin Skaiå utlikner. 

Mot slutten blir det et stormløp mot Skarphedin og vi får send forløsende scoringen etter at Espen Eriksen drar seg fri på kanten og serverer Jarle Rogstad (bildet) som enkelt kan sette inn 4-3 (sin 14. scoring for sesongen og toppscorer i 1.divisjon futsal 2018-19).

Seks poeng
Vi kontrollerer de siste minuttene og kan juble for seks poeng av seks mulige. Høllen Futsal innehar nå andreplassen på tabellen kun ett poeng bak Fevang som riktignok har 1 kamp mindre spilt. 

Det er duket for en spennene avslutning på årets sesong og nå gjenstår en kamp mot Fyresdal (forhåpentligvis i nygårdshallen) og en tur til Skien med de tre siste kampene for sesongen.

Vi reiste til Nesjarhallen med følgende tropp:
Fredrik Repstad Hansen, keeper
Christian Rogstad 
Kevin Vigebo
Martin Skaiå
Espen Sørensen
Fredrik «Cafu» Kjær
Jarle Rogstad
Espen «Crouch» Eriksen
Lasse Fardal.
Sist oppdatert 06.01.2019 klokken 11:59 av Nicolai Prebensen

Bildet er fra hjemmekampen mot Fyresdal i Nygårdshallen i desember. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no