Bent Inge Bakke suveren i Hellersdalen Classic. (Foto: Nicolai Prebensen)

Syklet inn 3.700 kroner

  Nicolai Prebensen
  19. okt. 2013
  14.00
Lørdag formiddag syklet rundt 35 spreke syklister "Hellersdalen Classic", et treningsritt på tampen av sesongen. Rittet går på grus, skogsvei og litt asfalt. 

Løpet startet ved Søgne Stadion, opp Hellersdalen, videre til Repstad, Sløgedal, Solås, Årstøl, tilbake til Repstad, ned Hellersdalen og til slutt i mål på Søgne Stadion, en distanse på ca. 3,8 mil. I tillegg til lengden har syklistene forsert 500-600 høydemetre.

- Vi inviterte til rittet med en påmeldingsavgift på femti kroner, men mange har betalt mer og alle pengene går uavkortet til innsamlingsaksjonen 2013, sa Dag Morten Franzen, en av flere ildsjeler i "Lindåsen Sportslaug" som var rittarrangør. - I tillegg hadde vi kake- og kaffesalg, så vi har tatt inn 3.700 kroner til aksjonen søndag, sa Franzen etter at løpet var gjennomført. 

Det beinharde løpet ble suverent vunnet av Bent Inge Bakke på tiden 1.18.32. Noen minutter senere kom Adrian Hilde med Christian Andreas Wulff på tredje plass.

- Jeg syklet litt på hele tiden og stakk fra dem ved Tronsdadvannet, sa Bakke til N247 etter målpassering. - Det er viktig å få konkurrentene stive i beina tidlig, så jeg trakket til helt fra begynnelsen. En flott tur, men hard, sa Bakke.
Sist oppdatert 19.10.2013 klokken 15.58 av Nicolai Prebensen

Bent Inge Bakke suveren i Hellersdalen Classic. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kniving om tredje og fjerdeplass. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no