- Statens vegvesen har utført nødvendige tiltak, skriver samferdselsrådgiver Steinar Sørheim. (Foto: Statens vegvesen)

Raskt levert av Statens vegvesen

  Jon Aamodt
  06. des. 2018
  11:44
Onsdag 5. desember skrev N247 om forholdene på Eikestølveien i Søgne.  Etter store nedbørsmengder den senere tiden var fylkesveien flere steder i så dårlig forfatning  at avisdistributøren Schibsted Distribusjon vest ikke ønsket å kjøre på den hullete grusveien. Dette førte igjen til at en del husstander ikke fikk avisen i sine postkasser, men måtte hente dem på Dal.

- Vi har i årevis kjempet for å få rustet opp veien. Dessverre har det vært forgjeves hittil, sa Terje Olsen, beboer i Eikestølveien til N247 onsdag. 


Allerede torsdag formiddag mottok redaksjonen melding fra samferdselsrådgiver Steinar Sørheim i Vest-Agder fylkeskommune. 

- Viser til nyhetsoppslag om fylkesvei 155 Eikestølveien i går. Statens vegvesen har nå gjort nødvendige utbedringer, skriver Sørheim. 

- Jeg hadde tenkt å ta opp dette med samferdselssjef Vidar Ose i dag, men nå kan jeg stryke dette fra lista, sier leder av SAM-utvalget Christian Eikeland (FrP) til N247. 

Med dette ligger alt til rette for at beboerne langs Eikestølveien igjen kan få aviser og annet levert i egen postkasse.

Eikestølveien er igjen farbar etter at nødvendig vedlikehold er gjennomført. (Foto: Statens vegvesen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no