Ann Louise Thorbjørnsen og minigrisen Miss Piggy inviterer til juleshow på Åros Ridesenter søndag ettermiddag. Minigrisen skal selv opptre. (Foto: Nicolai Prebensen)

Miss Piggy og Åros Ridesenter inviterer til juleshow

  Nicolai Prebensen
  05. des. 2018
  15:15
Førstkommende søndag inviterer Stall Olsen, Åros Ridesenter og Miss Piggy til juleshow på senteret på Åros.

- Ja, hun skal faktisk opptre, sier Ann Louise Thorbjørnsen (21) om minigrisen som kom til ridesenteret sist sommer.

Thorbjørnsen er prosjektleder og hun forteller at i tillegg til mange forskjellige oppvisninger skal også HFO (heste fritidsordningen) ha et helt eget innslag.

- I tillegg til dette deler vi ut mandariner og har gratis ponniridning til alle som ønsker en tur på hesteryggen. Vi skal kostymehopping, Lucia-markering hvor alle kan være med å gå, det blir utlodding, Voltisje med julenissens reinsdyr og selvfølgelig kommer julenissen selv.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Dag Olsen (bildet) i Stall Olsen og Åros Ridesenter inviterer til juleshow på ridesenteret førstkommende søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

- Det er enda flere punkter på programmet og vi håper at så mange som mulig stikker innom ridesenteret søndag fra klokken 15.00. Vi garanterer at alle som kommer vil komme i en god julestemning denne søndag ettermiddagen, avslutter Thorbjørnsen.

- Det blir gratis ponniridning i tillegg til masse annen moro, sier Ann Louise Thorbjørnsen til N247 onsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no