Med julegrantenning like før klokken 18.00 søndag, slapp folkene på Lunde unna mesteparten av nedbøren som har ligget i luften de siste dagene. (Foto: Jon Aamodt)

Tradisjonell julegrantenning på Lunde

  Jon Aamodt
  02. des. 2018
  19:41
Klokken 17.30 søndag startet Lunde-boerne fakkeltoget som går fra Heimklang til Lunde sentrum før lysene tennes på julegrana på Lunde. Samtidig gjorde musikantene fra Søgne skolekorps seg klar til å gi fakkeltoget sin musikalske velkomst. 

- Vi har noen oppdrag på denne tiden, men Lunde Vel var tidlig ute med bookingen allerede i sommer, forklarte korpset leder Bjørn Tore Kjær til N247.

Kort tid etter ankom fakkeltoget, og velforeningens leder Randi Hansen loset de fremmøtte gjennom programmet med mer korpsmusikk og en rask tale før lysene kunne tennes. I år er det ikke bare et stort juletre som er lyssatt, men også noen mindre trær langs historiske «Sørlandske hovedvei» er utstyrt med nyinnkjøpte lyslenker, og skal lyse til årets julefeiring er tilbakelagt. 

Søgne skolekorps stiller trofast opp og var også i år med å skape god julestemning ta julegrana på Lunde ble tent søndag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

Fakkeltoget fra Heimklang ankommer Lunde til toner fra Søgne skolekorps. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no