Songdalen skolekorps var som alltid på plass da årets juletre ble tent i Haugenparken på Nodeland søndag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

Bare skolekorpset som minnet om White Christmas

  Jon Aamodt
  02. des. 2018
  19:08
I paraplyværet på Nodeland søndag kveld var det kun melodivalget til Songdalen skolekorps som minnet de fremmøtte om begrepet «hvit jul». Det samme været må utvilsomt ta skylden for at det i år var noe mer glissent med publikum da korpset varmet opp de fremmøtte i forkant av julegrantenningen i Haugenparken.

De som trosset været og møtte fram, fikk høre både White Christmas, tradisjonelle julemelodier og andre slagere før ordfører Johnny Greibesland (Sp) overtok mikrofonen. 

Ordføreren minnet om at det i år er en spesiell Songdøling som har markert seg ikke bare lokalt, men i aller høyeste grad også på nasjonalt nivå. Det var selvsagt 16-årige Casper ordføreren siktet til, og Greibesland benyttet anledningen til både å takke for innsatsen og til å love en mer offisiell markering av Caspers fantastiske Idol-eventyr ved en senere anledning. 

Klokken 17.00 etter en kort nedtelling, ble det lys i juletreet i Haugenparken, og adventstiden har utvilsomt kommet til Nodeland igjen. (Foto: Jon Aamodt).

Ordfører Johnny Greibesland nevnte i år spesielt Casper Kuhlmann Kristensen for sin eventyrlige innsats i Idol. (Foto: Jon Aamodt)

Tett med paraplyer, men ikke like mange mennesker som tidligere år da årets julegran ble tent i Haugenparken søndag kveld. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no