Ingrid Tvergrov jubler sammen med Lene Haraldstad og Tina Fardal etter seieren mot Flekkefjord lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen)

- I dag kjempet de som løver

  Nicolai Prebensen
  01. des. 2018
  19:33
Søgne HK - Flekkefjord 21-19 (11-10), kvinnenes 4. divisjon, Tinnjønnhallen.

- I dag kjempet jentene som løver i Tinntjønnhallen, og anført av en svært «på» Line Govertsen (syv mål) klarte laget å få med seg to poeng også mot dette topplaget, sier trener Bjørn Hagen til N247 lørdag kveld.

Han forteller at lagets kvaliteter til stadighet blir bedre.

- Veldig bra
- I dag satt angrepet tildels veldig bra, og selv om vi har mangler i forsvaret blir bare jentene bedre og bedre for hver kamp. Jeg har sagt det før og sier igjen, dette har jeg tro på fremover, sier Hagen videre, travelt opptatt med å henge opp julelysene utenfor hjemme i Songdalen.

Publikum glimret med sitt fravær i kveldens seriekamp.

- Nå håper jeg hjemmepublikummet kjenner sin besøkelsestid neste hjemmekamp mot Giv Akt 15. desember. I dag skjønner jeg at det kom lite folk, landslaget spilte EM kamp og det var juletretenning på Tangvall. Denne kampen går klokken 16.40 så vi får håpe at den ikke kolliderer med landslaget hvis de kommer til finalespill.

Tredjeplass
Søgne HKs kvinner klatret opp til en tredjeplass på tabellen med 13 poeng på ni kamper spilt.

Greipstad 2 leder tabellen med 15 poeng og åtte kamper spilt og Flekkefjord med tap lørdag, ligger på andreplass og har kun ett poeng mer enn Søgne.

Emilie Sørvær i angrep mot Flekkefjord lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen)

Alltid tøffe tak i håndball. Angrepet til Søgne fikk kjenne på kreftene til Flekkefjord, men stakk likevel av med full pott i seriekampen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no