De over 150 danserne fra Dancing Darlings avsluttet kveldens flash mob i samlet flokk rundt juletreet på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

Julegrantenning med overraskende flash mob

  Jon Aamodt
  01. des. 2018
  18:20
Usedvanlig mange mennesker hadde funnet veien til Tangvall torv lørdag ettermiddag for å få med seg tenningen av årets julegran. 

Godt skult blant alle de fremmøtte ventet over 150 dansere fra dansegruppen Dancing Darligs på at klokken skulle passere 16.40. På avtalt tidspunkt startet først noe få av danserne den i all hemmelighet innøvde dansen og etter kort tid dukket dansere opp fra alle kanter av torget før hele dansegruppen til slutt omkranset juletreet og fullførte kveldens flash mob som var satt i scene av N247 i samarbeid med Søgne Handelsforening og Dancing Darlings. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det var et bortimot fullsatt torv som deretter fikk høre handelsforeningens leder, Gunnar Pedersen, fremføre årets tale før treet endelig kunne tennes klokken 17.00. (Foto:Nicolai Prebensen).

-Kanonbra, utrolig gøy at det så mange var tilstede på torvet i kveld, sier Pedersen til N247 til tonene av Søgne skolekorps som tok over stafettpinnen etter at treet var tent. 

Han gjentok også gleden over at Tangvall i løpet av to dager har hatt tre nyåpninger og mener dette viser at Tangvall absolutt er et levedyktig alternativ for handlende både fra Søgne og omkingliggende områder. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Først dukket det opp noen enkelte dansere blant publikum som ventet på at julegrana skulle tennes. (Foto: Jon Aamodt).

Levende bilder fra lørdagens julegrantenning og flash mob på Tangvall kommer på N247 senere. 

Bildet under: Frelsesarmeens julegryte er på plass og som tidligere år er det medlemmer av Lions Club som organiserer det praktiske rundt innsamlingen her i Søgne. På bildet er Per Henriksen fra Frelsesarmeen sammen med Lions-medlemmene Ted Abrahamsen, John Macleod og Leif Gunnar Vibego. (Foto: Nicolai Prebensen).


Søgne skolekorps fortsatte underholdningen for de mange fremmøtte etter at årets julegran på Tangvall var tent. (Foto: Nicolai Prebensen)

Med stjerne i toppen og nye røde julekuler på plass, ble lysene tent på årets julegran på Tangvall (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no