Ellen Tone Repstad med barnebarna Natalia (6) og Mathias (6) som stilte med egen stand lørdag ettermiddag. Tyripinnene gikk unna allerede før markedet åpnet lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Markedet på Repstad: - Jeg har mistet oversikten

  Nicolai Prebensen
  01. des. 2018
  13:15
- Jeg trodde vi skulle ha rundt 30 utstillere i år, men nå har jeg mistet litt oversikt fordi det er kommet flere. Noen utstillere har tatt med seg barn, barnebarn, besteforeldre og svigermor som medutstillere. Alle ser ut til å kose seg nå like før vi åpner markedet her på Repstad for 15. gang, sier Ellen Tone Repstad like før årets marked på Repstad gård åpnes lørdag ettermiddag.

Hun forteller om storinnrykk i morgentimene, og noen kommer i siste liten med varene sine.

- God lun julestemning
- Været er perfekt og nå som publikum kommer håper jeg vi får satt alle besøkende i en god og lun julestemning. Det er hovedgrunnen til at vi åpner opp låven for utstillere og publikum, og det er stort sett alltid de samme menneskene som kommer, både de foran og de bak salgsbordene, sier hun videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Låven på Repstad er for 15. gang åpnet opp for å gi besøkende en god og lun julestemning. (Foto: Nicolai Prebensen).

Julemarkedet på Repstad har i år i forbindelse med 15-års jubileet også et gratislotteri med flotte premier.

- Vi tenkte vi skulle trø til litt på grunn av jubileet, men jeg vil ikke si noe om premiene. Det er bare å komme seg opp til gården, så får du se, avslutter hun med et lurt smil om munnen.

Markedet fortsetter søndag.
Sist oppdatert 01.12.2018 klokken 15:39 av Jon Aamodt

Det er mye jul på Repstad gård også i år. (Foto: Nicolai Prebensen)

Også i år stiller 4646 Søgne med fenalår, poteter, opptenningsved til Aktiv Skole, villsaueskinn og mye mye mer. Alt svært kortreist. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no