Det har blitt utøvd skadeverk mot to boliger i Stokkelandsskogen natt til lørdag. Politiet ber publikum melde fra dersom de har gjort observasjoner som kan være av interesse for oppklaring av forholdet. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

Politiloggen: Gikk løs på inventaret i festlokalet

  Jon Aamodt
  02. des. 2018
  12:08
Søndag:
Finsland natt til søndag: - I løpet av natta har det vært tyveri fra leilighet i Vatnelivegen. Gjerningspersonen har  tatt seg inn gjennom ulåst dør. Det er borttatt gjenstander av mindre verdier. Forholdet anmeldes, skriver politiet på Twitter søndag ettermiddag.

Søgne klokken 00.43: Melding om uønsket gjest i et festlokale på Lunde. Patruljen på stedet melder at det har vært slåsskamp og at en person blir sendt med ambulansen til legevakta for sjekk. Politiet snakker med vitner til hendelsen.

Klokken 01.01 melder politiet at det har ikke vært slagsmål på adressen. En beruset person har slått løs på inventar og har fått et kutt over øyet. Andre gjester har forsøkt å roe gemyttene og i den sammenheng har det oppstått et basketak.

Lørdag:
Beboere i to bolighus i to ulike veier i Stokkelandsskogen har lørdag meldt om skadeverk på boligen i løpet av natten. I begge tilfeller beskrives at det er kastet stein mot vinduer. Ved begge anledningene er det ytterste glasset i vinduet knust uten at gjenstanden som er kastet har gått gjennom vinduet. 

Operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikt sier til N247 at han har bedt beboerne ta kontakt med naboer for å høre om andre har opplevd noe eller om noen har gjort observasjoner som kan være av interesse for å avklare forholdene som begge to blir anmeldt til politiet.

- Det skal også være knust glass i en ventebu for bussen ved rundkjøringen innerst i Årosskogen, men det er foreløpig uklart når dette har skjedd og om dette kan settes i sammenheng med nattens skadeverk, tilføyer Repstad.

Han oppfordrer folk i området til å melde fra til politiet dersom det er gjort observasjoner som kan være av interesse for å oppklare saken. 
Sist oppdatert 02.12.2018 klokken 12:21 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no