Det ble en respektabel fjerdeplass for 16 år gamle Casper som ikke fikk nok stemmer til å bli med til semifinalen i årets Idol-konkurranse på TV2. (Foto: Thomas Reisæter/TV2)

Casper nummer fire i årets Idol

  Jon Aamodt
  30. nov. 2018
  21:04
 Med den store finalen kun to uker unna, skulle de fire gjenværende deltakerne synge to låter hver den siste fredagen i november. Kveldens to tema var akustisk og EDM, og Casper Kuhlmann Kristensen (16) fra Nodeland fremførte i kveld «Be Alright» av Dean Lewis og «Let Me Love You» av DJ Snake, Justin Bieber.

- Du velger låter og det funker hver gang sa Gunnar Greve etter Caspers EDM-opptreden.

- Du sliter med å finne en låt som du ikke mestrer. Jeg tror du slapp deg løs, fortsatte Tshawe og Casper fulgte opp med at han var faktisk ikke så ukomfortabel.

- Solid vokal, synes du skal være fornøyd, tilføyde  dommer Silje Borgan Larsen.

Etter noen spennende sekunder sammen med de tre andre deltakerne, måtte Casper konstatere at Idol nå er over for hans del. 

En fjerdeplass i denne konkurransen er uansett en strålende prestasjon av 16-åringen som vi helt sikkert får høre mer til i årene som kommer.


 
Sist oppdatert 30.11.2018 klokken 21:08 av Jon Aamodt

Fire på topp i Idol: Øystein H. Hegvik (f.v.), Kristian Raanes, Casper Kuhlmann Kristensen og Carlisle Sienes. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no