- Bare detaljer gjenstår før første del i oppgraderingen av torvet og uteområdene på Tangvall er ferdig, sier Einar Linga Larsen til N247. (Foto: Jon Aamodt)

- Vi må jo bruke trampolinen når den er der

  Jon Aamodt
  09. nov. 2018
  13:58
- Bare noen små detaljer gjenstår før lekeområdet utenfor rådhuset er helt ferdig og overtas av kommunen, sier Einar Linga Larsen fra ingeniørvesenet i Søgne kommune. 

I et par måneder har deler av torvet foran Helsehuset vært sperret av grunnet arbeid med å legge nytt dekke og få på plass flere lekeapparater og sitteplasser. Fredag er det meste av området åpnet opp og lokale ungdommer er allerede i gang med å teste ut trampoliner og andre installasjoner. 

- Det er et par småting som skal festes og vi mangler noen møbler. Det skal også monteres noen lys i tilknytting til den beskyttelsen vi setter rundt trærne, men dette skal snart være på plass, tilføyer Larsen. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Flere ungdommer samlet seg ved det nye lekeområdet på Tangvall fredag. - Helt topp med trampoliner her, sier ungdommene til N247. (Foto: Jon Aamodt). 

Større oppgradering av uteområdet
Det er første del i en større plan for oppgradering av uteområdene på Tangvall som nå straks er ferdig. Området er godt skjermet for varelevering og øvrig transport som foregår over torvet og er i utgangspunktet tiltenkt de minste barna. Larsen kan ikke si noe om når neste trinn i planen iverksettes. Det er avhengig av hvor fort det kommer penger inn fra de ulike utbyggingsprosjektene rundt på Tangvall.

I artikkelen Slik kan Tangvall bli, fra april 2017, vises hvilke øvrige tiltak som er planlagt for uteområdene på Tangvall.

- vi må jo bruke trampolinen når den er der, sier Robin Ramsland som er på Tangvall sammen med venner fredag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no