Cassper måtte frem på scenekanten som en av de usikre denne fredagen, men det holdt og han er sikret en topp fem plassering i årets Idol. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Det holdt denne gangen også for Casper

  Jon Aamodt
  09. nov. 2018
  20:56
Med kun seks deltagere igjen i årets Idol-konkurranse fikk deltagerne utfordringen med å stå frem som frontfigur i et band.

- Det er mye gøyere med et band i ryggen. Jeg spilte i et tulleband tidligere, men i kveld må jeg stå fram som en frontfigur i et ordentlig band sa Casper før han som førstemann denne fredagen gikk på scenen etter å ha vært hjemme på Nodeland og kjøpt julebrus sist uke.

 «Me and my band» var temaet for direktesendingen denne fredagen. og Casper Kuhlmann Kristensen (16) fra Nodeland fremførte låten «Mercy»  av Shawn Mendes.

- Jeg tror du kan enda bedre og håper du går videre til neste gang, sa dommer  Silje Larsen Borgan.

- Du pustet lettet ut, det var en vanskelig sang og ikke det beste du har levert men jeg håper du går videre, supplerte Gunnar Greve.

Fortsatt med i Idol
For første gang i de direktesende delfinalene var Casper blant de tre som måtte frem på scenekanten for å få vite hvem som ikke er med videre i Idol, men det holdt likevel for 16-åringen som med dette resultat har sikret seg en topp fem plassering i Idol 2018 og skal være med minst en uke til. 
Sist oppdatert 09.11.2018 klokken 20:59 av Jon Aamodt

Kveldens seks deltakere fra venstre: Casper Kuhlmann Kristensen, Carlisle Sienes, Kristian Raanes, Anders Mowatt Haugland, Vilde Skogen og Øystein H. Hegvik. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Tshawe Baqwa (f.v.), Silje Larsen Borgan og Gunnar Greve er dommere i Idol 2018. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no