Paulino tok sin fjerde seier på åtte starter i regi Øystein Tjomsland, og har enda ikke vært dårligere enn nummer to i sine løp i Norge (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

- Tjomsland, han er for god

  Nicolai Prebensen
  07. nov. 2018
  10:41
Den erfarne traveksperten var klar i sin sak da Øystein Tjomsland tirsdag kveld reiste med to stallhester til Forus, og vant med begge.

Sørlandets Travparks Øystein Tjomsland er i ferd med å levere nok en toppsesong som travtrener. 47-åringen er inne på en tredjeplass på landsstatistikken, kun slått av landets to ledende trenere Frode Hamre og Geir Vegard Gundersen. Tirsdag tok Tjomsland sin 81. og deretter 82. trenerseier for sesongen da han kusket inn stallhestene Paulino og Magnums Othello til strålende triumfer på Forus. 

- For god
Stian Hallenstvedt, en av Norges mest erfarne traveksperter og fast inventar hos TV-kanalen Rikstoto Direkte, utbrøt imponert da suksesstreneren fra Sørlandet krysset mållinjen etter sin andre seier for dagen.

- Tjomsland, han er for god. Han vinner med begge sine hester i kveld.

Søgne-treneren selv var godt naturlig nok svært godt fornøyd med uttellingen, og roste velvillig kruttsterke Paulino etter det første seiersløpet for kvelden.

- Det ble veldig enkelt til slutt dette. Det ble mye rot rundt den første svingen, og vi fikk teten greit. Dermed ble det et lite bløffløp hvor vi pakket feltet ned oppløpssiden og hadde full kontroll. Paulino gjorde det enkelt, fastslo Tjomsland etter at den fire år gamle vallaken vant på 1.16,6a/2040 meter.
Sist oppdatert 07.11.2018 klokken 10:42 av Nicolai Prebensen

Magnums Othello avviste alle angrep fra sterke konkurrenter på tillegg og holdt på imponerende vis unna til sin 17.seier i karrieren. (Foto: Arnfinn Roaldsøy)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no