Vegard Nilsen er kommuneoverlege i Søgne. Han jobber for å bedre folkehelsen i kommunen og styrke det forebyggende arbeide. (Foto: Jon Aamodt)

Hva betyr det for barna å bli sett, anerkjent og bekreftet?

  Jon Aamodt
  05. nov. 2018
  13:37
Onsdag 7. november klokken 19.00 arrangeres felles foreldremøte i kultursalen på Søgne gamle prestegård. Det er kommunalt foreldreutvalg i Søgne som står som arrangør og inviterer foreldre og foresatte som har barn i barne- eller ungdomsskolealder til møtet.

Kommuneoverlege og folkehelsekoordinator Vegard Nilsen er invitert til møtet og skal denne kvelden snakke om noen av de utfordringene foreldrene står i. 

- Vi som foreldre betyr mye for hvordan det går med barna og ungdommen, sier arrangørene.

Nilsen kjenner Søgne på godt og vondt og vil snakke om betydningen av å bli sett, anerkjent og bekreftet, og han deler mange eksempler på hva det vil si i praksis.

Vegard Nilsen er kommuneoverlege i Søgne. Han jobber for å bedre folkehelsen i kommunen og styrke det forebyggende arbeidet. Før han kom til Søgne var han overlege ved Sørlandet sykehus. Her fikk han sykehuset til å satse på ernæring og fysisk aktivitet som en viktig del av behandlingstilbudet til mennesker med sykelig overvekt, skriver arrangørene i sin invitasjon til møtet. 

Ada Elise Nygård er leder av foreldreutvalget i Søgne og har invitert til felles foreldremøte 7. november. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no