En person er bekreftet omkommet etter en alvorlig trafikkulykke på E39 ved Lohnelier mandag morgen. (Foto: Nicolai Prebensen)

En mann (44) er bekreftet omkommet etter trafikkulykke på E39 ved Lohnelier

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  05. nov. 2018
  09:29
Politi på stedet bekrefter at en mann har omkommet etter en trafikkulykke mellom en personbil og et vogntog på E39 ved Lohnelier mandag morgen. 

Operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt sier til N247 at det er en 44 år gammel mann fra Kristiansand som omkom i ulykken. 

- De pårørende er nå varslet, sier Hyberg. 

Vitner på stedet sier til N247s reporter at føreren av lastebilen er påført mindre skader og er sendt til sykehus for sjekk.

Stengt
E39 er stengt inntil videre mellom Lunde og Lohnelier. Årsaksforholdet til ulykken er i følge politiet foreløpig ikke kjent. 

I følge politiets innsatsleder, Vigleik Fidje på stedet vil Europaveien bli stengt i flere timer fremover.

Kriminaltekniker fra politiet og ulykkesgruppa til Statens vegvesen er varslet, melder politiet i Agder på Twitter klokken 10.29.

Tidligere:
Det har vært en alvorlig trafikkulykke på E39 ved Lohnelier mandag morgen. Ulykken ble varslet cirka klokken 09.19 av både 110-sentralen og Agder politi. 

En person er fastklemt og luftambulanse er varslet skriver politiet på Twitter. 

En personbil og en lastebil skal være involvert i ulykken. Veitrafikksentralen melder om redusert fremkommelighet på E39. N247s reporter melder at det går mye trafikk langs fylkesveien mellom Lohnelier og Lunde. 

E39 er for øyeblikket stengt. N247s reporter melder at ulykken har skjedd omtrent på høyde med lokalene til Søgne misjonskirke noen hundre meter vest for Lunde. 
Sist oppdatert 05.11.2018 klokken 15:59 av Jon Aamodt

E39 vil være stengt i flere timer etter at dette vogntoget og en personbil kolliderte på E39 ved Lohne mandag morgen. (Foto: Nicolai Prebensen)

En person er bekreftet omkommet etter en alvorlig trafikkulykke på E39 ved Lohnelier mandag morgen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no