Gøran Birkeland, Steffen Byklum Jakobsen og Daniel Skomedal Breland jubler for ledelse 30 sekunder før slutt. Det holdt nesten helt inn. (Foto: Nicolai Prebensen)

En thriller i Nodelandshallen søndag

  Nicolai Prebensen
  04. nov. 2018
  16:25
Greipstad IL - Staal Jørpeland 28-28 (17-18), herrenes 3. divisjon, Nodelandshallen.

- Vi møter nok sterkere motstand enn det vi gjorde i går, sa lagleder Lars Birkeland til N247 før kampen i herrenes 3. divisjon lørdag ettermiddag. Lørdag spilte Greipstad-herrene mot Avaldsnes og cruiset inn til sifrene 29-22.

Søndagens seriekamp ble en thriller av de sjeldne og ble avgjort etter at fulle 60 minutter var spilt.

Lå under
Hjemmelaget lå flere ganger gjennom kampen under gjestene fra vest og midt i 1. omgang var ledelsen til Staal Jørpeland hele fem mål. Hjemmelaget kom seg imidlertid alltid opp i ryggen til gjestene og utliknet flere ganger, men klarte aldri å dra fra et tøft og effektivt lag fra vest.

Med fem minutter igjen å spille var stillingen 24-26. Da bestemte Greipstads keeper Kristoffer Svendsen å stenge buret og hadde fire klasseredninger på rad. Det førte til at lagene 30 sekunder før kampslutt lå likt på stillingen 27-27. Greipstads herrer går så i angrep og scorer. Ett sekund før slutt blir Staal Jørpeland tildelt straffekast og utlikner til sluttresultatet 28-28. Et resultat gjestene ikke følte seg helt komfortabel med.

Fornøyd
- Vi klarte ett poeng mot et av divisjonens beste lag, og det er vi veldig fornøyd med. Herrene trener sånn rundt halvannen gang i uka, og de trener seg selv. Det er slik de vil ha det dette året, og vi ser at det mangler noe teknikk og strategi i spillet. Uansett, er vi der vi skal være og er fornøyd med det.

- Skal du trekke frem noen i dag må det værer keeper Kristoffer Svendsen og kantspiller Steffen Jakobsen. Begge gjorde en kjempejobb, men hele laget fightet til siste slutt, og det betalte seg, avslutter Birkeland.

Artikkelen fortetter under bildet.
På stillingen 5-10 i første omgang valgte lagleder Lars Birkeland å ta en timeout. Det hjalp. (Foto: Nicolai Prebensen).

2, plass
Greipstad-herrene ligger per i dag på andreplass på tabellen. Som i flere andre serier er antall spilte kamper svært ulikt og tabellplassering kan ikke sees på som reel per dato.

Neste hjemmekamp er mot Varhaug i Nodelandshallen 24. november klokken 16.40. Nærmere hundre tilskuere overvar thrilleren i Nodelandshallen lørdag.

Tett og hardt i 3. divisjonsoppgjøret i Nodelandshallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Daniel Skomedal Breland møtte ett tett Staal Jørpeland-forsvar, men laget klarte å dra med seg ett poeng søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no