Gunnar Ormestad åpnet trekningen med å fortelle basargjestene på Heimklang lørdag at ikke alle fikk kjøpt lodd. - Vi har gått tomme, sa han. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi har gått tomme for lodd

  Nicolai Prebensen
  04. nov. 2018
  11:26
Lørdag ettermiddag arrangerte «Nålens hvile» basar på Heimklang på Lunde, og det kom folk, masse folk.


- Vi beklager, men ikke alle får kjøpt lodd. Vi har gått tomme, sa konferansier Gunnar Ormestad i det trekningene startet.

Han forteller om en enorm oppslutning om arrangementet hvor alt overskudd går til ungdommen i Søgne Skytterlag.

120 stoler
- Vi satt ut 120 stoler, men det var ikke nok, og jeg begynte å lure på om jeg måtte spikke noen flere. Nå fikk vi heldigvis plassert alle på et vis og vi er overveldet over fremmøtet, sier han til N247 inne på kjøkkenet på forsamlingshuset der Gerd Lillian Bakkevoll og Ellen Mari Gjerden sørger for at basargjestene får noe å bite i.

I tillegg til premiene, som i all vesentlighet er selvlaget, er også rundstykkene, kakene og vaflene laget hjemme, og også her går inntekten til skytterlaget.

- Vi har fått to eller tre gevinster, mens resten er det medlemmene i «Nålens hvile» som har laget. Vi er ni voksne fra 60 år og oppover som driver med dette, og vi startet i 1990, 9. januar for å være helt nøyaktig, sier Bakkevoll.

Hun er overveldet over fremmøtet.

Kjempegøy
- Jeg hadde aldri trodd at det skulle komme så mye folk, dette er kjempegøy, sier hun og kaster seg over et litt kranglete vaffeljern som i mangel av smør gjør det litt vanskelig å «presse» de perfekte hjertene.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Gerd Lillian Bakkevoll og Monica Wiig ved vaffelpressa på Heimklang lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Vi har gått tom for smør også, sier hun til svigerdatter, Monica Wiig som er medhjelper denne ettermiddagen.

Hun forteller senere på lørdagskvelden at basaren tok inn rundt 45.000 kroner pluss litt til på vipps, et tall de ikke har kontroll på enda.

Bildet under: «Stinn brakke» på Heimklang lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 04.11.2018 klokken 14:49 av Jon Aamodt

Ellen Mari Gjerden sørget for at alle som ville fikk noe å bite i under basaren lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Gunnar Homme var en av de første som vant gevinst, en hjemmesydd pute. Bare slått av kona Marit. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no