Flere ressurser ble sendt til Volleberg fredag kveld etter melding om brann i bolighus. (Foto: Nicolai Prebensen)

KBR slukket hybelbrann

  Jon Aamodt
  02. nov. 2018
  19:04
Det har vært en større utrykning med mannskaper fra KBR Søgne og Songdalen og KBR Kristiansand i forbindelse med brann i en hybel på Volleberg fredag kveld.

110-sentralen meldte om brannen ved 18.10-tiden fredag og utrykningsleder Stian Moy Holmesland fra KBR Søgne og Songdalen var første ressurs på stedet. 

Flammer
Holmesland sier til N247 at det var flammer på stedet da han ankom, men han fikk raskt kontroll på brannen med utstyret fra førsteinnsatsbilen. 

Politiets innsatsleder på stedet Stig Vang sier til N247 at ingen personer er kommet til skade ved hendelsen. 

- Potensielt alvorlig
- Boligbrann er alltid potensielt alvorlig. Det er derfor vi kjører storutrykning når det meldes om brann i bolig, sier han.

Brannen ble oppdaget ved at det kom røyk fra hybelen gjennom ventiler opp til etasjen over. En vaskemaskin som har tatt fyr skal være årsak bil brannen. 

Klokken 20.21 opplyser politiet i Agder at de oppretter sak på forholdet.

Bil av veien på Langenes
Samtidig som brannen ble meldt var politiet også på vei til et trafikkuhell på Langenesveien. Føreren av en personbil meldte selv fra om at bilen hadde kjørt av veien, men at ingen var skadet. Grunnet brannutrykninger ble politiets patrulje omdirigert, men operasjonsleder sendte ambulanse til stedet for sikkerhets skyld. Det er ikke rapportert personskade etter hendelsen. 
Sist oppdatert 02.11.2018 klokken 22:27 av Nicolai Prebensen

Utrykningsleder fra KBR Søgne og Songdalen var første ressurs på stedet og fikk raskt kontroll på flammene. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no