- Vi har strikket og holdt basar siden 1990, og overskuddet går til ungdommene i Søgne skytterlag, sier Lillian Johannessen og Gerd Lillian Bakkevoll. (Foto: Jon Aamodt)

Har strikket for skytterlaget i 28 år

  Jon Aamodt
  02. nov. 2018
  14:59
Lørdag 3. november er det duket for stor basar når «Nålens hvile» for første gang på fem år holder basar på Heimklang. De ni damene i foreningen har bortimot 250, for det meste egenproduserte gevinster på bordet når basaren åpner lørdag klokken 15.00.

- Vi begynte 9. januar 1990 og siden har vi strikket og holdt basarer med ujevne mellomrom. I dag forhåndsselger vi lodd her på Extra Tangvall og i tillegg har det vært litt dørsalg, men hovedtyngden foregår på Heimklang i morgen lørdag, sier Gerd Lillian Bakkevoll og Lillian Johannessen til N247 fredag ettermiddag. 

Gir overskuddet til skytterlagsungdommen
Helt siden oppstarten i 1990 har alt overskudd fra de flittige damenes basarer gått til ungdommene i Søgne skytterlag. Hvor mye «Nålens hvile» har bidradd med gjennom årene vet ikke damene, men at det er snakk om en del tusen kroner er det ingen tvil om.

- Vi tenker det er en viktig motivasjon for de unge at de får støtte til å fortsette med idretten. De trenger forskjellig utstyr som koster penger, så når vi får henvendelser fra skytterlaget pleier vi å støtte så de kan kjøpe ting som jakker, våpen og inventar til klubblokalet, sier de to damene. 

Nå håper de på godt oppmøte på Heimklang lørdag og frister med mange flotte gevinster med hovedlotteriet, eget barnelotteri og åresalg. 

- I dag selger vi lodd på Extra, men den store basaren på Heimklang er lørdag fra klokken 15.00, sier damene i "Nålens hvile". (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no