Kristin Sørensen var fredag i gang med å sette ned i alt 2.500 blomsterløk som skal pynte opp bygda neste vår. Her er det et blomsterbed i Høllen som får nye blomsterløk i jorda. (Foto: Vidar Ertzeid)

Forbereder våren i november

  Nicolai Prebensen
  02. nov. 2018
  12:04
Nå graves rundt 2.500 blomsterløk ned blomsterbed i Høllen og på Tangvall. Det er Søgne kommunes ingeniørvesens ansatte som gjør jobben, og «grønt- og blomsteransvarlig» i avdelingen, Jens Magne Østermann sier til N247 at han gleder seg til våren.

- Vi forbereder våren nå, og Kristin Sørensen er i full gang nede i Høllen. Bedene på Tangvall skal også friskes opp med nye løk som forhåpentligvis pynter opp i bygda vår når våren slår til for fullt, sier han.

Hagelaget
Østermann legger til at Søgne hagelag har tidligere år lagt ned et stort arbeide med på sette ned løk i de kommunale plenene. 

- De blomsterløkene blomstrer år etter år, sier han.

 Han forteller videre at det er krokus-, påskelinje- og tulipanløk som nå går i jorda.

- Vi gleder oss til våren og har et håp om at det snøfallet vi nylig hadde var sesongens siste. I fjor fikk vi nok for flere år, sier han med håp i stemmen og et godt smil.

Jens Magne Østermann i Søgne kommunes ingeniørvesen forteller at det er 2.500 blomsterløk som nå går i jorda i Høllen og på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no