Søgne HKs alagstrener på kvinnesiden, Bjørn Hagen forventer en tett kamp mot Farsund lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Vet ikke hva jeg skal tro

  Nicolai Prebensen
  02. nov. 2018
  11:04
- Resultatene våre så langt denne sesongen går i «hytt og pine», så jeg vet ikke hva jeg skal tro om hjemmekampen lørdag, sier trener Bjørn Hagen til N247 fredag formiddag.

Søgne HKs A-lag møter lørdag Farsund i Tintjønnhallen i kvinnenes 4. divisjon og det forventes en tett kamp.

3. divisjon
- Farsund har stort sett den spillerstallen de hadde i 3. divisjon, men med noen færre spillere. Ut over det vet jeg lite om gjestene. For vår del stiller vi med en sterkere stall en i de foregående kampene. Oda Sangvik Abrahamsen er tilbake, og hun er jo en notorisk målscorer, sier Hagen videre. 

Søgne HKs kvinner ligger per fredag på syvendeplass på tabellen uten at det sier noe særlig om sesongen så langt. I avdeling 01 Sør Vest, har enkelte lag spilt syv kamper, mens andre har spilt tre. Søgne HK spiller sin femte kamp lørdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Teller kun tap og seire
- Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men det er vel en eller en annen datamaskin inne i Oslo som har rotet dette til. Det blir uansett vanskelig å følge med på tabellen når oppsettet er slik, og jeg teller kun tap og seire og ser ikke på tabellen, sier trener Hagen.

Søgne HKs kvinner har spilt fire kamper i årets sesong, har vunnet to, og tapt to.

4. divisjonskampen i Tinntjønnhallen spilles fra klokken 16.40 lørdag, og kiosken er åpen.

Oda Sangvik Abrahamsen under en tidligere kamp på hjemmebane. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no