Frank Haugen sammen med regionsjef for Coop Mega Rolf Anders Bjercke i det som skal bli deler av den nye butikken som åpner 1. november. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

Stengte fredag kveld - posten delvis åpen

  Jon Aamodt
  12. okt. 2018
  18:38
- Nå er det snart tomt for varer og der er liten vits i å holde åpent lenger, så vi stengte dørene fredag kveld, sier butikksjef ved Coop Mega Søgne, Frank Haugen til N247 fredag kveld. 


Nå har håndverkerne rundt to og en halv uke på seg til å bygge en helt ny butikk i eksisterende lokaler pluss en del tilleggsareal som blir inkludert i den nye butikkensom gjenåpner torsdag 1. november klokken 08.00.

- Lørdag og mandag blir det helt stengt her i lokalene, men fra tirsdag vil vi ha åpent for postekspedering noen timer hver formiddag og ettermiddag. Bortsett fra lørdager og søndager blir ekspedisjonstiden for post 08.00-10.00 og 14.30-17.00 fra og med tirsdag 16. oktober til og med onsdag 31. oktober, sier Haugen. 

Coop Mega holder stengt fram til 1. november, men post i butikk vil være åpen formiddag og ettermiddag utenom lørdag og søndag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no