Publisert
Søgne FK - Vindbjart 2, 4-0 (1-0), herrenes 4. divisjon, Tøyota-banen Søgne.

Halvannen time før kampstart ble Søgne-herrene presentert for deres nye trener fra januar 2019.

Thor Jostein Dyrnes' første «ordre» til spillerne var å sende alle ut av rommet, for så å invitere dem inn igjen. Han stilte seg opp i døra og tok alle spillerne i hånda da de entret rommet på idrettshuset på nytt. Anerkjennende nikk kom fra herrelagets spillere og dermed var kontakten opprettet.
Han snakket litt om seg selv og ønsket laget lykke til med kampen tirsdag kveld med ordene; - Jeg har ikke kommet hit for å trene et 5. divisjonslag, stå på i kveld, sa han.
N247 kommer tilbake med mer om herrelagets nye trener og Søgne FKs nysatsing i årene som kommer på onsdag.
Det korte møtet satte tydeligvis fart i A-laget tirsdag kveld og etter 20 minutter i 1. omgang hvor vertene lå bakpå, snudde kampen totalt og det ble en enveiskjørt kamp de neste 70 minuttene.
Morten Dalene startet Søgnes scoringer med 1-0 etter 32 minutter. Dalene header på innkast og treffer perfekt utagbart for Vindbjart-keeper.
«Kanon-banan»
Etter fire minutters spill i 2. omgang treffer Lennart Aamodt perfekt på langskudd og Søgne dobler. Tre minutter senere skrur Mathias Mølmen Andresen en ball inn fra 10 meter kliss oppe i motsatt hjørne. I utgangspunktet ser ballen ut til å havne som innkast, men i følge Mathias selv har han trent på akkurat den situasjonen, og var svært fornøyd med målet.
Det siste som skjer før dommeren blåser av kampen er at Jarle Rogstad får servert en lekker pasning like foran mål og selv artikkelforfatteren ville muligens ha klart å sette den mellom stengene i Vindbjart-målet.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Mathias Mølmen Andresen etter kveldens mål på Toyota-banen i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen).
Dominerte
En svært god kamp av hjemmelaget hvor gjestene preget de 20 første minuttene av kampen, og hjemmelaget dominerte stort de resterende 70.
Søgne-herrene tok et nytt steg mot fornyet kontrakt i 4. divisjon neste år og ligger nå to plasser over «streken» med 32 poeng. Randesund ligger under streken med 29 poeng og Vindbjart 2 og Donn 2 har henholdsvis 22 og åtte poeng.
- Den nye treneren ga gode «vibber» til oss før kamp, og han skal være sikker på at ingen av oss ønsker å spille i 5. divisjon neste år. Nå har vi to kamper igjen i årets serie, og vinner vi en av dem er vi sikre, sa trener og spiller Ditlef Ueland til N247 etter kampen.
Selv stiller 30-åringen til tjeneste som spiller for klubben også neste år.
Sist oppdatert 09.10.2018 klokken 23:09 av Nicolai Prebensen
Her skrur Mathias Mølmen Andresen en nesten umulig ball kliss i motsatt hjørne til stillingen 3-0 etter syv minutters spill i 2. omgang. (Foto: Nicolai Prebensen)
Morten Dalene var førstemann ute til å score mot Vindbjart 2 i tirsdagens seriekamp på hjemmebane. (Foto: Nicolai Prebensen)