Årets trenerseier nummer hundre er i boks; Øystein Tjomsland vinker til publikum bak ubeseirede Lesja Odin. (Foto: Hesteguiden.com)

Tjomsland i hundre og hundreogett

  Nicolai Prebensen
  08. okt. 2018
  10:00
Øystein Tjomsland fortsetter sin eventyrsesong. Lørdag markerte han et imponerende jubileum under V75-dagen på Sørlandets Travpark.

Øystein Tjomsland markerte seg, nær sagt som vanlig, sterkt på hjemmebane når V75-sirkuset var på besøk. Med Lesja Odin og Valle Hugo tok stortreneren sin 100. og 101. trenerseier for året. 

- Flinke folk
- Vi har flinke folk i teamet, og ikke minste hesteeiere som satser på oss. I tillegg har vi vel funnet et konsept som funker brukbart, fortalte Tjomsland med glimtet i øyet etter løpet om bakgrunnen for trenerfremgangene.

Lesja Odin var som ventet klassen bedre enn sine konkurrenter og rekordsenket seg til 1.26,3/2160 meter da han vant lørdagens innledende løp i overlegen stil. Tjomsland trengte bare å vente et drøyt kvarter før han på nytt kunne entre seremoniplass, denne gang etter at Valle Hugo avgjorde en dramatisk sluttstrid til sin fordel.

- Valle Hugo var tyngre å sveive inn enn Lesja Odin, jeg slipper intervalltrening senere i dag, sa en andpusten Tjomsland med et smil da seieren var sikret.
Valle Hugo noterte 1.30,2/2180 meter.

Øystein Tjomsland og oppasser Nina Laksholm bød på sine bredeste glis etter at Valle Hugo sørget for ytterligere en stallseier lørdag. (Foto: Hesteguiden.com)

Tjomsland jubler sammen med oppasser Per Vetle Kals etter at Lesja Odin tok sin niende seier på like mange forsøk. (Foto: Hesteguiden.com)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no