Si fra til skolen, eller si fra til meg, skriver elevombudet i Søgne kommune, Tone Martha Sødal på Facebook søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- I kveld kommer noen Søgne-barn og ungdommer til å ha vondt i magen

  Nicolai Prebensen
  07. okt. 2018
  23:47
Barneombudet i Søgne kommune, Tone Martha Sødal kom søndag ettermiddag med en sterk oppfordring til elever og foresatte i Søgne-skolene. I oppdateringen på ombudets Facebook-side skriver hun:

- I kveld kommer noen Søgne-barn og ungdommer til å ha vondt i magen. Etter en ukes høstferie skal de tilbake til klassen, friminuttene og gymtimene i morgen tidlig. Ikke alle gleder seg til det, skriver hun.

- Ikke la barna dine måtte gå og ha det vondt, skriver hun videre.

- Si fra til skolen, eller si fra til meg! Hos Elevombudet kan de, og foresatte, få hjelp til at action skjer. Dere kan også få lufte ting og tømme dere, og selv bestemme om noe skal gjøres nå, eller ikke. 

- Du treffer meg på tlf 979 90 400, på epost tonemartha@sogne.kommune.no, og på pm på Facebook/Messenger. Ta kontakt når som helst! Ikke la en vond situasjon få utvikle seg og bli enda verre. Barn og ungdom SKAL ha det trygt og godt på skolen sin, avslutter hun innlegget med.
Sist oppdatert 07.10.2018 klokken 23:52 av Nicolai Prebensen

Tone Martha Sødal er elevombud i Søgne kommune. (Foto: Amalie Henden, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no