Tom Arne Aamodt i Murisør og velleder Randi Føreland Hansen på taket av leilighetsbygget Lunde park på Lunde. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Nå er det greit

  Nicolai Prebensen
  07. okt. 2018
  15:18
Søndag ettermiddag åpnet Murisør Lunde Park for publikum, og tidlig ute var leder av Lunde Vel, Randi Føreland Hansen som i 2013 og 2014 stod i spissen for arbeidet mot leilighetsbygget på Lunde.

Bygget som den gang var i planfasen, blir altfor massivt og ville ikke passe inn med omgivelsene, var et av ankepunktene til vellederen.

- Nå er det greit, sa Føreland Hansen til Tom Arne Aamodt som er leder og innehaver av Murisør da hun holdt en liten tale og overrakte blomster til byggherren.

- Godt samarbeide
- Dengang var vi enige i at vi sammen skulle stå på taket her og se utover Lunde når bygget stod ferdig. Det gjør vi nå, og jeg er sikker på at vi får et godt samarbeide fremover, sa hun videre.

- Det skal vi og dette var veldig hyggelig, kvitterte en strålende fornøyd Aamodt.

Lunde Park består av i alt 22 leiligheter i forskjellige størrelser. Først etasje er avsatt til kontorlokaler hvor blant andre Murisørs administrasjon har funnet sin plass. Kjelleren er avsatt til parkeringsplasser.

10 leiligheter igjen
- Vi har solgt 12 av 22 leiligheter, men salget starter jo egentlig i dag. Det er leiligheter i forskjellige prisklasser og størrelser igjen og jeg tror restsalget går fort nå som bygget står ferdig, sa Aamodt til N247 like før visningen søndag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet er fra en av leilighetene som vender mot Lunde sentrum. (Foto: Nicolai Prebensen).

Taket på bygget er en historie i seg selv. Hver leilighet har fått tildelt hver sin kjøkkenhage og det er satt opp et fellesrom med kjøkken og innredning. En stor uteterrasse med møbler er også på plass, et anlegg mange lot seg imponere av.

- Her oppe var det veldig fint, sa Randi Førland Hansen like etter at utbyggeren hadde fått en varm klem av vel lederen.

Prisene for leilighetene på Lunde Park varierer fra 3,5 millioner kroner til rundt 5,2 millioner kroner for de største leilighetene.
Sist oppdatert 07.10.2018 klokken 19:25 av Nicolai Prebensen

Mange møtte tidlig opp og fikk servert full middag fra Slakteren i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Utsikten mot Lunde fra taket på Lunde Park. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no