Morten Langenes er klar til å ta over posthåndteringen når Rema 1000 om kort tid overtar distribusjonen for PostNord i Søgne. (Foto: Jon Aamodt)

Rema 1000 overtar distribusjon for PostNord i Søgne

  Jon Aamodt
  20. sept. 2018
  13:53
Etter at butikken Bunnpris på Tangvall ble stengt 31. august har postdistributøren PostNord ikke hatt lokalt utleveringssted i Søgne. Om kort tid vil imidlertid Rema 1000 butikken på Tangvall overta funksjonen som utleveringssted etter at det nå er inngått avtale mellom dagligvarebutikken og postdistributøren. 

- Fersk
- Vi har vurdert dette etter at vi fikk en henvendelse fra PostNord og har kommet til at vi ønsker å påta oss denne oppgaven. Avtalen er ganske fersk, så vi har foreløpig ikke satt noen dato for når tjenesten kan åpne, sier Ditlev Ueland ved Rema 1000 til N247. 

Han regner med det kan ta noen dager å få på plass de praktiske detaljene som må til for å ivareta posthåndteringen og vil derfor ikke si noe sikkert om når butikken åpner sin postavdeling.

- Det blir nok ikke så lenge til, så i år kan kundene både hente julepakker og gjøre julehandelen sin på samme plass. sier Ueland med et lurt smil. 
Sist oppdatert 20.09.2018 klokken 14:53 av Nicolai Prebensen

- I år kan du hente julepakker og ta julehandelen i samme slengen her, sier Ditlef Ueland ved Rema 1000 Søgne. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no