Hjelperen Bruktbutikk på Toftelandsveien i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Hjelperen: - Nei, vi har ikke hørt noe

  Nicolai Prebensen
  14. sept. 2018
  11:42
Tirsdag etterlyste Hjelperen Bruktbutikk eier(e) av kontanter som var funnet inne i noen varer som var kommet til butikken. Oddbjørg Nordbø fortalte N247 at de ansatte var sikre på at det ikke var meningen at organisasjonen skulle få disse pengene.


- Nei, vi har ikke hørt noe fra noen enda, men dette var vi forberedt på. Varene vi fikk inn var av eldre årgang og det kan tenkes at de som er eier(e) av kontantene rett og slett har glemt at de hadde disse pengene.

Nordbø forteller fredag formiddag at de gjerne vil minne om dette en gang til, men hun har liten tro på at noen vil melde seg nå.

- Det kan godt hende at eierne har glemt at de «gjemte» disse pengene for en tid tilbake, men skulle det gå opp et lys for noen er det bare å ringe meg så finner vi ut om det er de rette eierne som har tatt kontakt. Mitt telefonnummer er 99 38 20 81, avslutter hun.

Hjelperen Bruktbutikk henter og får inn brukte varer i alle former, selger dem fra butikken og støtter veldedige organisasjoner fra salget. Her er det Dag Elvemo fra Gjenbruk Lumber (til venstre), hjelper Inger og Odd Arne Reinertsen som pakker ut og sorterer den store samlingen med LP-plater som butikken fikk fra NRK-Sørlandet i april i år. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no